DVB-T Programi

Započeo [ST]BMW_m3, Avgust 21, 2010, 01:41:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako imam ovaj DVB-T, i imam ovaj ''Haier HDT-1110'' pa me zanima kako da dobijem jos programa osim (RTL,NOVA,HRT 1,2) I Dobio sam novi Kapital Net.A sad kako da ja dobijem jos programa osim ovih,zna li netKO?
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 01:41:45 PRE PODNE od [ST]BMW_m3 | Max_Correlli

Pa nemozes to su ti jedini HR Programi!...

Cekaj da do tebe dodje digitalizacija, pa ce i ovi lokalni kanali tipa u zagrebu z1, otv itd isto morati preci na digitalno emitiranje dotle nisu duzni unaprijediti opremu.

A ja u vezi DVB-t nekuzim ovo.... Neki KaPITAL Net dodje u cjelu HR za koji NIKAD nismo culi, a tipa STV koji sam bas volio pogledat, ok, doduse preko dana bile su samo reklame, ali kad dodje film to znam da nije neka repriza. A bili su i Mith Bustersi sto je nekad bilo na Discoveryu... Tako da, bilo bi bas ljepo da mozemo pratit jedo 10 programa i da svako moze birat, a ne ako nemos zaspad da moras gledat one kad "gataju"....

A isto ti ovisi i o dvb-t ureÄ'aju, ja imam neki Strong SRT 5202 a naprimjer Strong 5204 ili 5206 love puno vise programa, a cak i ako ti nade vise programa kao sto je meni naslo, pisat ce ti nema signala ili nepoznat format videa ili tako nesto...

ZicMortal

Jao počeli su zakodiravat te satelitske signale... nemoÅ¡ viÅ¡e skidat sa neta, nazalost ja sam tako svaki mjesec skinem sa neta i miran sam do iduceg mjeseca  :)

A dok nisu zakodiravali gledo sam skoro stalno Diskoveri  :)

Citat: Chris poslato Avgust 21, 2010, 09:58:24 PRE PODNE
A isto ti ovisi i o dvb-t ureÄ'aju, ja imam neki Strong SRT 5202 a naprimjer Strong 5204 ili 5206 love puno vise programa, a cak i ako ti nade vise programa kao sto je meni naslo, pisat ce ti nema signala ili nepoznat format videa ili tako nesto...

Ovisi postoje dve vrste mpeg2 i mpeg4. Cetvorku mozes hvatat sa receiverom za dvojku ali ti nece biti slike, eventualno ces imati zvuk, a za cetvorku da bi mogao gledati ti treba HD (mpeg4) receiver da bi ti prikazao sliku u HD rezoluciji

Citat: ZicMortal poslato Avgust 21, 2010, 10:16:50 PRE PODNE
Jao počeli su zakodiravat te satelitske signale... nemoÅ¡ viÅ¡e skidat sa neta, nazalost ja sam tako svaki mjesec skinem sa neta i miran sam do iduceg mjeseca  :)

A dok nisu zakodiravali gledo sam skoro stalno Diskoveri  :)

Mi pricamo o zemljskom digitalnom signalu  :)

U Hrvatskoj ima samo jedan HRT-ov HD program (testni), pa se trenutno ne isplati kupovat receivere s mpeg4

Citat: Misko poslato Avgust 21, 2010, 12:57:41 POSLE PODNE
U Hrvatskoj ima samo jedan HRT-ov HD program (testni), pa se trenutno ne isplati kupovat receivere s mpeg4

Kako da ne, kad tad ce se svi emitirat u HD tehnici pa onda kupit sad obicni pa kasnije HD ili kupit sad HD pa gledat obicni dok ne dodje HD nije isto

Ja imam Strong 5203 i neki Nytro box nb 4001
Little Devil will burn you

Citat: []Jan poslato Avgust 21, 2010, 13:19:29 POSLE PODNE

HaHa.... I ja imam ta dva xD

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Avgust 21, 2010, 13:22:57 POSLE PODNE
Citat: []Jan poslato Avgust 21, 2010, 13:19:29 POSLE PODNE

HaHa.... I ja imam ta dva xD

XD  Ovaj strongh mi nekak bolji na nytro boxu kad prode auto ima smetnje XD
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 13:25:09 POSLE PODNE od []Jan
Little Devil will burn you

Ja sam bio na moru i tamo ima rijecka televizija, talijanska televizija, krcka i zadarska..

ja sam nabavio u svicarskoj neki digital/satelit prijemnik tako da taj prijemnik prikljucim na satelistku i vatam i ove strane programe ali isto tako mogu imati i rtl,hr,nova ...meni dobro :)
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Citat: Milan_Jeftic poslato Avgust 21, 2010, 15:15:46 POSLE PODNE
ja sam nabavio u svicarskoj neki digital/satelit prijemnik tako da taj prijemnik prikljucim na satelistku i vatam i ove strane programe ali isto tako mogu imati i rtl,hr,nova ...meni dobro :)

Pa ovisno kakav je DVB reciever

Ima nekih recievera koji su samo za zemaljski prijenos (DVB-T) i nekih koji su samo za satelitski prijenos (DVB-S)

a ima nekih koji su za oboje DVB-T i S