Polovni auto prodazba

Započeo Jack Ultras, Novembar 02, 2017, 20:25:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: /
Detaljan opis problema: Kako da uradim Kad kupim auto 700k da ga prodajem 500k mozem da uradim samo da prodaje ako je 700k 350k ili 700k neznam kako da uradim da go prodaje za -200k.
Dio skripte: AvtoSalon[vid][1]/1); tu sto treba da uradim?
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Kada igrac proda auto(recimo u ovom slucaju kuca komandu /v selldrzavi) onda radi sledece
[pawn]new cena = VehInfo[PI[playerid][pCar1]][vCena] - 200000;[/pawn] Naravno ti svoje variable podesi kako ti odgovaraju, ja sam ovo samo ubacio cisto da bude lakse da ti docaram. Ali u sustini treba da oduzmes od prave cene auta(Gde ces da je cuvas to je na tebi) 200k.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Wiruspwns poslato Novembar 02, 2017, 20:30:54 POSLE PODNE
Kada igrac proda auto(recimo u ovom slucaju kuca komandu /v selldrzavi) onda radi sledece
[pawn]new cena = VehInfo[PI[playerid][pCar1]][vCena] - 200000;[/pawn] Naravno ti svoje variable podesi kako ti odgovaraju, ja sam ovo samo ubacio cisto da bude lakse da ti docaram. Ali u sustini treba da oduzmes od prave cene auta(Gde ces da je cuvas to je na tebi) 200k.
Hvala sredio sam, potrebna mi je bila ideja kako da uradim :)