MYSQL HITNO!!!!!

Započeo <sel1m>, Novembar 02, 2017, 08:57:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim : Imperium[mysql]
Detaljniji opis problema : Ovako , ubacio sam .mysql fajl u phpmyadmin i sve mi radi kako treba , kada udjem u game da kreiram akkaunt (ovaj gamemod ima multiple accs sys) on mi kreira fajl na phpmyadmin da sam se prijavio , isto i na gp , i kada odem relog kaze mi da sam registriran , a kada se logam tera me da pravim opet neki multiple acc i pise da nemam ni jednog. Prvi put radim u mysql.Ako moze help.
Slike/Video : http://prntscr.com/h55l60 , http://prntscr.com/h55lys
/\

mi iz ovog ne možemo ništa vidjeti,a pogotovo ne možemo ništa vidjeti iz druge slike xD.

Treba nam prvo kod,taj dio koji te "tjera" da opet praviš multiple acc da vidimo kako radi.

To sam slikao da vam pokazem da mi pravi acc i na gp i na phpmyadminu a tera me da opet kreiram multiple acc
/\

Citat: SeliMM poslato Novembar 02, 2017, 09:16:28 PRE PODNE
To sam slikao da vam pokazem da mi pravi acc i na gp i na phpmyadminu a tera me da opet kreiram multiple acc

ali to nama ništa ne znači,kako bi ja tebi trebao(ili bilo tko drugi) pomoći riješiti problem?Ali naravno isključimo to da idem skidati mod,jer mi to ne pada napamet.Tebi treba pomoć,znači trebaš dostaviti sve što nama treba,ponavljam,da bi ti bilo tko riješio(tko nema pristup modu) potreban mu je dio koda koji te,kako si rekao,"tjera" da praviš novi acc.Tj ta provjera nam treba,da vidimo kako radi.

Citat: Paul Castellano poslato Novembar 02, 2017, 09:18:25 PRE PODNE
Citat: SeliMM poslato Novembar 02, 2017, 09:16:28 PRE PODNE

ali to nama ništa ne znači,kako bi ja tebi trebao(ili bilo tko drugi) pomoći riješiti problem?Ali naravno isključimo to da idem skidati mod,jer mi to ne pada napamet.Tebi treba pomoć,znači trebaš dostaviti sve što nama treba,ponavljam,da bi ti bilo tko riješio(tko nema pristup modu) potreban mu je dio koda koji te,kako si rekao,"tjera" da praviš novi acc.Tj ta provjera nam treba,da vidimo kako radi.

Hvala o5 resio sam ! LOCK
/\

Trebao sam staviti na phpmyadminu "auto increment za "ID" tako da ko ima problema sa ovim ovo treba da odradi :D e sad LOCK
/\