Pitanje???

Započeo [CH]Bazuka, Avgust 22, 2009, 23:37:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel se moze ubacit neki mod na server tako da ga bas svi igraci vide??? ne samo ja neg svi vide taj mod kak bi to mogo napravit i ak se moz???

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

decko jel si ti corav ili da? PA VIDI BRE KOLKO TUTORIJALA IMAS BAS VEZANO ZA TO IDI CITAJ KO STO SAM I JA VIDECES CE TI UDJE U GLAVU SAMO UCHI!
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

Ae reci mi di da nadem TUT xd
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2009, 13:25:01 POSLE PODNE od [CH]Bazuka

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

zerocoolos

Citat: [CH]Bazuka poslato Avgust 22, 2009, 23:37:36 POSLE PODNE
Jel se moze ubacit neki mod na server tako da ga bas svi igraci vide??? ne samo ja neg svi vide taj mod kak bi to mogo napravit i ak se moz???

ako mislis na mod kao sto je npr mod da zamijenis neki auto iz gta za neki drugi, nije moguce. Stvar je u tome da ti njega ubacujes u gta, pa ga tako sa server strane prepoznaje samo po id-u, pa bude originalan iz gta...  ista je stvar i sa ostalim modovima...

Citat: 11boki22 poslato Avgust 22, 2009, 23:53:40 POSLE PODNE
decko jel si ti corav ili da? PA VIDI BRE KOLKO TUTORIJALA IMAS BAS VEZANO ZA TO IDI CITAJ KO STO SAM I JA VIDECES CE TI UDJE U GLAVU SAMO UCHI!

Jao jao pa sta ga omdah napadas..Decko je pitao,da nije pitao jos bi ga kopalo dali se moze..Ne moze se,al reces igracima da skinu taj mod i et ti ;D ;D ;D

///

*

Valjda treba Lock tema sigurno stoji vec 1 mjesec nije Lockana:O
Profile is Deactive !

Citat: Amr_AlHallak poslato Januar 03, 2012, 11:03:17 PRE PODNE
Valjda treba Lock tema sigurno stoji vec 1 mjesec nije Lockana:O
bitno da si ju ti refreshao ! :S