[POMOC] Auta se respawnaju sama [GF]

Započeo GloomY, Avgust 20, 2010, 18:53:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zna li netko kako mogu srediti da mi se auta ne respawnaju svakih nekoliko sekundi, Godfather skripta je u pitanju.

Stavim ovako
AddStaticVehicleEx(526,1977.6748,-1995.8590,13.3205,358.4391,49,11,30000);

A svejedno je bilokoliko sekundi da stavim na kraju, uvijek će mi se respawn za nekoliko sekundi.
Molio bi pomoć.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 19:52:57 POSLE PODNE od [BP] AleeN ba! ^^

Citat: Mijau poslato Avgust 20, 2010, 18:53:24 POSLE PODNE
Zna li netko kako mogu srediti da mi se auta ne respawnaju svakih nekoliko sekundi, Godfather skripta je u pitanju.

Stavim ovako
AddStaticVehicleEx(526,1977.6748,-1995.8590,13.3205,358.4391,49,11,30000);

A svejedno je bilokoliko sekundi da stavim na kraju, uvijek će mi se respawn za nekoliko sekundi.
Molio bi pomoć.

probaj nakraju respawn time stavit -1 tj da izgleda ovako

AddStaticVehicleEx(526,1977.6748,-1995.8590,13.3205,358.4391,49,11,-1);
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Da, može i tako. A mislim da može i ovako:

AddStaticVehicle(mode, x, y, z, rz, boja1, boja2);
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2010, 19:15:55 POSLE PODNE od mikec

nemoj koristit

http://wiki.sa-mp.com/wiki/AddStaticVehicle
(to sluzi da stori samo 1 auto koji se nmoeze respawnati nista ono samo za jednu upotrebu)

nego koristi

http://wiki.sa-mp.com/wiki/CreateVehicle
(a ovo ce ti sluziti u svrhi koju ti zelis)

ps jos jednom nemote bezveze pisati gluposti
ako niste sigurni kaj pisete

ja nisam samp skripter (bio sam al nedami se radit u sampu, jako se je sbenano traziti po skripti kad ima jako puno redaka) ali znam nešto na samp polju i to kaj znam s time pomognem

i nemojte ako niste 100% sigurni ako slucajno pogriješite događa se neznaju svi sve
i za pomoć prije posatvljanja pitanja koristite WIKI wiki.sa-mp.com

Poslednja Izmena: Avgust 20, 2010, 23:16:54 POSLE PODNE od Virus xD ☞ Weed is ✔

Brate, isto ja tebi kažem.

Pitao je i kako da mu se ne respawnuje vozilo... ti ne znaš čitati ili šta?
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2010, 23:57:06 POSLE PODNE od mikec

OMFG, svi baljezgate [cenzura]osti.

Jednostavno koristi obican AddStaticVehicle, a NE AddStaticVehicleEx ili CreateVehicle i sve ce ti raditi.
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 00:03:07 PRE PODNE od LordShigi

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Avgust 21, 2010, 00:01:07 PRE PODNE
Jednostavno koristi obican AddStaticVehicle

Upravo to sam i ja rekao. Ali jbg, šta se može kada ljudi žele zakomplikovati stvari. :(

Ma vidim, ali gle ovo je jednostavno pitanje logike.

AddStaticVehicle - nema parametar za respawn
AddStaticVehicleEx - ima parametar za respawn
CreateVehicle - ima parametar za respawn

TRIK PITANJE:
Koji od navedenih se nece respawnati?
*cing cing* Imate 10 sekundi da odaberete točan odgovor!

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Potrazi u svojoj skripti SetVehicleToRespawn te provjeri nekakve tajmere koji mažu svake sekunde, mislim da imas onaj mod od miÅ¡ka   ;D

To je ono kad izadjes iz vozila (ima nekakvi uvjeti pLastCar il tak neÅ¡) i da se respawna  :-\

Jednostavno koristi obican AddStaticVehicle, a NE AddStaticVehicleEx ili CreateVehicle i sve ce ti raditi.

Jel si 100 % siguran u to ? Kod AddStaticVehicle kod stream out ce se respawnat dok kad se na AddStaticVehicleEx ili CreateVehicle pod respawn delay stavi -1 respawnat ce se samo kad explodira ili upadne u vodu ..
oko nas stvari ukradene,

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

E za to neznam jer ja znam vecinu toga za samp 0.2x sad za 0.3 kak to ide nisam upoznat.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: [ST]ivex â†' ♫ poslato Avgust 21, 2010, 00:18:14 PRE PODNE

Jel si 100 % siguran u to ? Kod AddStaticVehicle kod stream out ce se respawnat dok kad se na AddStaticVehicleEx ili CreateVehicle pod respawn delay stavi -1 respawnat ce se samo kad explodira ili upadne u vodu ..

nece se respawnat na stream out za AddStaticVehicle...

Citat: Dude poslato Avgust 21, 2010, 00:33:58 PRE PODNE

nece se respawnat na stream out za AddStaticVehicle...

Pa dobro mozda se nece kod stream out al svejedno ce se respawnat kad tad .. a dok kod Ex i na -1 samo kad explodira ili padne u vaser
oko nas stvari ukradene,

Niste me baš dobro razumijeli, ja želim da mi se auto respawna, znači želim da bude AddStaticVehicleEx, ali mi se auto ne respawna na vrijeme koje ja stavim, nego uvijek na isto vrijeme, a to je za jedno 30 sekundi i ne mogu nikako staviti da mi bude za 2 minute ili slično.

Imamo ovo, možda vam pomogne...
public CarRespawn(carid)
{
for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++)
{
if(IsPlayerConnected(i))
{
if(IsPlayerInVehicle(i, carid) || HireCar[i] == carid)
{
gLastDriver[carid] = 255;
return 0;
}
}
}
SetVehicleToRespawn(carid);
gLastDriver[carid] = 299;
return 1;
}
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 11:04:51 PRE PODNE od Mijau

Pa pomoću AddStaticVehicleEx (eventualno CreateVehicle).

Oblik ti je:

AddStaticVehicleEx(model, x, y, z, rz, boja1, boja2, vreme respawna);

E sada ne znam tačno koje su tačne jedinice. Ali mislim da je u ms (milisekundama). Odnosno ako želiš da ti bude u 2minuta onda je to: 120000

Odnosno: 2x60x1000
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 18:35:31 POSLE PODNE od mikec