TokenFire - Aplikacija za zaradu

Započeo xsar.p, Oktobar 29, 2017, 04:43:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pronasao sam jednu aplikaciju za zaradu, uglavnom prvo registrujete profil, zatim sakupljate 'tokene' te kada skupite odredjeni broj tokena mozete uzeti vasu nagradu poput 10$ steam wallet. Tokene mozete skupljati tako sto cete raditi te njihove offere, u pocetku mozete skupiti oko 300 tokena (lajkujete fb stranicu itd.) Ukoliko zelite dodatnih 50 tokena jednostavno upisite sledeci kod nakon registracije 'L3YWI'
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Uglavnom takvi sajtovi ne rade, tacnije lazu za to, ili jednostavno je nemoguce da ti se isplati, jer niko ne daje tek tako wallete itd

Ne verujem to je fake
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Ne mora da znaci da je fake.. Bila je aplikacija gde isto dobijas neke poene tako sto skidas aplikacije igras igrice... I izvukao sam na PayPal 10.50$ ali za skupljanje tih poena mi je trebalo dosta vremena i ne isplati se... Ali posto telefon koristim stalno povremeno udjem i nakupi se :D

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Novembar 03, 2017, 17:51:47 POSLE PODNE
Ne mora da znaci da je fake.. Bila je aplikacija gde isto dobijas neke poene tako sto skidas aplikacije igras igrice... I izvukao sam na PayPal 10.50$ ali za skupljanje tih poena mi je trebalo dosta vremena i ne isplati se... Ali posto telefon koristim stalno povremeno udjem i nakupi se :D

Koliko sam pratio po netu, niko do sada nije rekao da je fake, nasao sam takodje neki forum, gde se proveravaju ti sajtovi/aplikacije. Tj dokazuju da rade/ne rade.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Prešao sam more takvih stranica,fejk do fejka..

Citat: [JAMES] poslato Novembar 03, 2017, 18:31:07 POSLE PODNE
@[JAMES]
Da vam cika Megatron dokaze drugacije..
Sajt aplikacije http://whaff.com/

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Novembar 03, 2017, 18:37:47 POSLE PODNE
Citat: [JAMES] poslato Novembar 03, 2017, 18:31:07 POSLE PODNE
@[JAMES]
Da vam cika Megatron dokaze drugacije..
Sajt aplikacije http://whaff.com/

Nisam rekao za WHAFF da je skam,vrhunska aplikacija,preuzimanjem aplikacija/igrica do zarade,samo me mrzi Å¡to preuzimanjem  jedne aplikacije dobijeÅ¡ malo novca ili tokena,nisam sig davno mi je drug pokazo tu apl ;D

Citat: Slade poslato Oktobar 30, 2017, 00:25:15 PRE PODNE
Uglavnom takvi sajtovi ne rade, tacnije lazu za to, ili jednostavno je nemoguce da ti se isplati, jer niko ne daje tek tako wallete itd

Ispratite komentar, dao sam oba slučaja koja su uglavnom, ne vjerujem da se gdje raÄ'a treći.