Komande u drugom .pwn

Započeo Unkovic, Oktobar 29, 2017, 00:52:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje:
Secate se onog CoA:RP moda sto je objavljen. E sad furka me u'vatila. Kako su oni komande prebacili u drugi zaseban fajl i to includali. Ja kad to uradim, puna skripta errora. xD. Znam i koji je error i kako da se fixa. Obicno bude undefined symbol. I ond
opet i jbg..
Kontate? Da komande budu kao includovane, kao mape na ath/sm modu.
Komentar: vrv ni ne moze jbg.
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Poredas komande u fajl vako
CMD:aaaaa(..)
{

}
CMD:aaaa(..)
{

}
a u mod dje je bila prva komanda include "aaa.pwn"
ne na pocetak

Ne možeš komande koje su ti povezane sa ostalim stvarima u modu kao npr PlayerData jer bi morao sve ovamo opet da pišeš zato piši komande fino u modu

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 29, 2017, 01:19:01 PRE PODNE
Ne možeš komande koje su ti povezane sa ostalim stvarima u modu kao npr PlayerData jer bi morao sve ovamo opet da pišeš zato piši komande fino u modu
Mozes eno ja objasnio gore

Moraš ih includeovati nakon definicija koje bi se mogle naci u komandama.
Poslednja Izmena: Oktobar 29, 2017, 01:32:51 PRE PODNE od Slade

Citat: Motokultivator poslato Oktobar 29, 2017, 01:28:51 PRE PODNE
Ajde probaj pa mi javi da ti ne radi  :-*

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 29, 2017, 01:45:42 PRE PODNE
Pogledaj coa rp mod pas vidit da radi

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 29, 2017, 01:45:42 PRE PODNE
koj k ne bi radilo? ja komande u posebnom inc, enum u posebnom inc, sve u poseban inc stavljao, wtf?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

L3o

*

CoA mod je u modulama.
Module compile-as samo kada nešto novo ubacis u taj modul. A zatim moras da compile-as glavni .pwn, kako bi se ' ajmo reci ' modula spremila, i taj zadnji update u njoj koji ste napravili. Module ti služe kako biš skratio linije u modu, i eventualno ubrzao compiler.

Ukoliko ti je potrebna pomoć, kako da napravis modul ili slićno obrati mi se putem PM-a ili me taguj ovdije.
retired

Citat: #Leoo poslato Oktobar 29, 2017, 02:13:38 PRE PODNE
CoA mod je u modulama.
Module compile-as samo kada nešto novo ubacis u taj modul. A zatim moras da compile-as glavni .pwn, kako bi se ' ajmo reci ' modula spremila, i taj zadnji update u njoj koji ste napravili. Module ti služe kako biš skratio linije u modu, i eventualno ubrzao compiler.

Ukoliko ti je potrebna pomoć, kako da napravis modul ili slićno obrati mi se putem PM-a ili me taguj ovdije.
Module/inc se ne kompila, on se samo savea a glavna skripta u kojoj se includea se kompajluje
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: #Leoo poslato Oktobar 29, 2017, 02:13:38 PRE PODNE
CoA mod je u modulama.

'Fala bou evo AC sam sinoc pravio kao oni xD

Ali opet mi reci kako se prave, to je onaj odvojen' .pwn onalo, right?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.