SAMP PROPADA !

Započeo Fqris, Oktobar 26, 2017, 20:35:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa dokle vise je*** ti kruhh.. sve je vise i vise ovakvih kidara i maloumnika -_-

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=115727.msg771559;topicseen#new

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

"Unikatan mod, i buducnost samp-a" ???
Pa bozeee

Jbg... Uzmu mod neki, promene ime i kazu da je ceo njihov od 0... Imao sam par susreta sa takvim debilima..

Facebook - Klik

Ti si to tek sad shvatio? Samp ne propada nego je odavno propao koliko se ja secam, ova tema je bez potrebe otvorena, jer je vec jednom bilo otvoreno nesto ovako.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Muma poslato Oktobar 26, 2017, 21:19:05 POSLE PODNE
SAMP se ne vrti oko Balkana. ;)
Govorim za nasu "scenu" :/

Balkan je propao po svakom pitanju. :)
A što se tiče SAMPa.. ne znam, još više ne razumijem zašto se glupi Balkanci ne prebace na MTA, 500x naprednije od SAMPa...

Citat: Muma poslato Oktobar 26, 2017, 21:24:02 POSLE PODNE
A što se tiče SAMPa.. ne znam, još više ne razumijem zašto se glupi Balkanci ne prebace na MTA, 500x naprednije od SAMPa...
Ne mogu da editujem, takoÄ'er čekam @DeitY a sa MTA Skill Arenom da vidim kako će to biti, čuo sam da skripta i mape kidaju ali ne znam kako to napreduje, kako god, nadam se da će se otvoriti jer to bi mnogo Balkancima pokazalo Å¡ta je MTA, a Å¡ta zaostali SAMP.

Citat: Muma poslato Oktobar 26, 2017, 21:28:41 POSLE PODNE
Ne mogu da editujem, takoÄ'er čekam @DeitY a sa MTA Skill Arenom da vidim kako će to biti, čuo sam da skripta i mape kidaju ali ne znam kako to napreduje, kako god, nadam se da će se otvoriti jer to bi mnogo Balkancima pokazalo Å¡ta je MTA, a Å¡ta zaostali SAMP.
Inace ,,Balkan" kao sto kazu je propao od davnina.Ali ne moraju da lupaju da je ceo SAMP propao kao sto si ti rekao.Postoje dosta stranih RP,RPG,DM servera na kojima se jos moze uzivati :) .Ja sam poceo mod od 0 nista nece se otvarati i tako ali bolje to nego da editujem modove i te gluposti :) .Gledam strane tutorijale i vise sam naucio od 3 klipa nego od reci nekih ,,Skriptera" koji su mi objasnjavali pawno jezik.Iskreno bilo bi lepo kada bi se otvorio takav server na balkanu ali da ima sisteme koje niko do sada nije video.Ali ko zna vec su mi amerikanci pojasnili nesto pa ce biti :D
A to sa MTA ne znam kako uspevaju da uraded,nije mi jasno ali svaka cast.Cekam takodje MTA da vidim kolika je razlika izmedju te 2 multiplayer igre :D
Dao bog da se MTA Skill Arena otvori

Momci, ostavite se vi sampa, nosite to u tri lepe, nema vam nista od toga, lepo krenete da igrate cs 1.6, jer verujte mi cs 1.6 NIKADA nece propasti, u prevodu uvek ce biti normalnih igraca :3
Znam da svi imate pcove da pokrenete cs 1.6, tkd ostavite vise samp, koji ce vam k to u zivotu, uz cs 1.6 lagano poboljsate reflekse.
Btw bez refleksa mozes popusiti znas vec sta. Naravno da i u cs 1.6 postoje citeri, ali budimo realni tamo su admini aktivniji + nema zicanje za poziciju, ako hoces admina lepo boostas server nekoliko puta i dobijes ga. :3 Kad sam vec krenuo da pisem o cs 1.6, jel se seca neko onog SyncMaster servera? Msm ako je neko igrao na njemu.
Edit: Samp serveri se otvaraju i nakon par dana zatvaraju (noviji) ali zato cs 1.6 server kada se jednom otvori nema zatvaranja.
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2017, 21:55:53 POSLE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ja sam video i takodje imam slike, hihihi :D

Citat: Linsco poslato Oktobar 26, 2017, 21:47:12 POSLE PODNE
Inace ,,Balkan" kao sto kazu je propao od davnina.Ali ne moraju da lupaju da je ceo SAMP propao kao sto si ti rekao.Postoje dosta stranih RP,RPG,DM servera na kojima se jos moze uzivati :) .Ja sam poceo mod od 0 nista nece se otvarati i tako ali bolje to nego da editujem modove i te gluposti :) .Gledam strane tutorijale i vise sam naucio od 3 klipa nego od reci nekih ,,Skriptera" koji su mi objasnjavali pawno jezik.Iskreno bilo bi lepo kada bi se otvorio takav server na balkanu ali da ima sisteme koje niko do sada nije video.Ali ko zna vec su mi amerikanci pojasnili nesto pa ce biti :D
A to sa MTA ne znam kako uspevaju da uraded,nije mi jasno ali svaka cast.Cekam takodje MTA da vidim kolika je razlika izmedju te 2 multiplayer igre :D
Dao bog da se MTA Skill Arena otvori

Programeri, ako nikada nisi igrao MTA skini ga, instaliraj ali da bude čist GTA jer ne možeš imati ni 1 cheat ma ni 1 stvar koja je "opasnost" za igru inače neće otvoriti launcher i igraj malo. :)

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 26, 2017, 21:52:15 POSLE PODNE
Momci, ostavite se vi sampa, nosite to u tri lepe, nema vam nista od toga, lepo krenete da igrate cs 1.6, jer verujte mi cs 1.6 NIKADA nece propasti, u prevodu uvek ce biti normalnih igraca :3
Znam da svi imate pcove da pokrenete cs 1.6, tkd ostavite vise samp, koji ce vam k to u zivotu, uz cs 1.6 lagano poboljsate reflekse.
Btw bez refleksa mozes popusiti znas vec sta. Naravno da i u cs 1.6 postoje citeri, ali budimo realni tamo su admini aktivniji + nema zicanje za poziciju, ako hoces admina lepo boostas server nekoliko puta i dobijes ga. :3 Kad sam vec krenuo da pisem o cs 1.6, jel se seca neko onog SyncMaster servera? Msm ako je neko igrao na njemu.
Edit: Samp serveri se otvaraju i nakon par dana zatvaraju (noviji) ali zato cs 1.6 server kada se jednom otvori nema zatvaranja.

Ma kakav CS 1.6, vrijeme je da se zaboravi to, CSGO je budućnost CSa. :)

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 26, 2017, 22:51:12 POSLE PODNE
Ja sam video i takodje imam slike, hihihi :D
Prop'o si. :D

Nabijem ja MTA na kurac, sjebo mi je racunar vise puta

Inc jedina prednost jeste nema citera i launcher je podrazumijevan
A i da se razumijemo, cim to postane trend, i dijeca ce to otvarat.

Radimo polako jbg, nemamo LUa developera... fali nam..

Citat: Slade poslato Oktobar 27, 2017, 01:09:59 PRE PODNE
Nabijem ja MTA na kurac, sjebo mi je racunar vise puta

Inc jedina prednost jeste nema citera i launcher je podrazumijevan
A i da se razumijemo, cim to postane trend, i dijeca ce to otvarat.
MTA je komplikovaniji od SAMPa

Citat: DeitY poslato Oktobar 27, 2017, 01:52:20 PRE PODNE
Radimo polako jbg, nemamo LUa developera... fali nam..
Jbg, hoćete ostaviti i SAMP server?