Pawno ne radi, problem

Započeo Vito Lorenzo, Oktobar 25, 2017, 21:56:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Athlone ( neki dr ali je od athlone skripta )
Detaljan opis problema: Ovako, kada izmenem nesto u pawno, gamemod pokazuje crash na pawncc, okej mislim da je do pawno, smenim dr pawno i compile mod, mod ne pravi crash na pawno, ali kada idem ig, pokazuje login, i posle ga odnema sampserve i server pada, problem je u pawno ali nemogu fixati, evo podolje slike iza pawna, ako zna neko sta je problem nek kaze :(
Dio skripte: Pawno
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): SLIKI JE OD IST GAMEMOD, SAMO RAZLICNO PAWNO, PROBLEM JE U PAWNO -->   https://imgur.com/a/TgjLF

Imaš negdje prevelik format, vjerojatno kod nekog dialoga, dešavalo se i meni.

Skini pecovanu verziju pawncc-a. Moguce da je duzina stringa/viticasta zagrada nije otvorena/zatvorena, imas kod izmedju switch i case... Ima 300 stvari koji crashuju pawncc.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Braco nije problem u tu sto vi kazete, ni ja ne znam sta je problem, ali sam stavio gmod koji sam simnio i ne radi opet, drugi jel zna fixati ovo??

Negdje si zaboravio zatvoriti zagradicu {} a ako nije do tog jednostavno probaj zamijeniti pawno - KLIK ZA PAWNO

Nova Kuca Community - Founder , Owner