Aplikacija

Započeo LoOdaK, Oktobar 24, 2017, 15:52:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz svim članovima BS foruma

Idem na dodatnu iz Informatike (koga boli k hahah) i radi se o tome da smo dobili od mtel-a da napravimo aplikaciju (ne obavezno,tj. takmicenje je)
za telefon,koja prije svega treba biti zanimljiva,funkcionalna,i prednost ima ona koja bi mogla pomoći ljudima u rješavanju raznih problema (korisna u svakodnevnom životu)

Odlučio sam pitati članove,da li neko ima neku ideju (to ne mora biti čitava ideja),mali djelić,dio od koga bi mi osmislili ostalo ili nešto slično.Recimo kakva bi aplikacija vama trebala svakodnevno, a nemate je?
Mala pomoć oko projekta

Haj ak nek ima nešto da pomogne bratu Ludaku :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Koja ce da me tera da  ne budem lenj da je sam napravim.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 25, 2017, 12:04:44 POSLE PODNE
Koja ce da me tera da  ne budem lenj da je sam napravim.
??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Napravi to-do list sa tajmerom kao widget koji ce mi stojati sastrane, da kada skriptam mogu da dodam stvar i da dodam  vreme za koje treba da uradim to. Ako ne uradim da ima neki iritirajuci zvuk.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Ovo mozda ne bi bilo lose, da napravis app za pracenje unesenih kalorija u toku dana, ubacis nutritivne vrednosti vecine namirnica koje ljudi jedu svakodnevno(jaja,meso,...), stavis da prikazuje koliko kcal ima na 100g svaka namirnica(za voce 1 vocka...), i ti svaki dan unosis sta si pojeo, i koliko, ubacis dugme koje oznacava kraj dana i to ti je to za taj dan, sracuna ti koliko si kalorija ukupno uneo, i pamti ti tipa 7 dana, da mozes da uporedis, a ubacis i calory calculator u aplikaciju da mogu da izracunaju u odnosu na telesnu tezinu i visinu koliko im je zapravo potrebno kalorija u toku dana.Do duse to za kalkulator bi bilo drndanje pa mogu i na netu naci, a aplikacija bi bila interesantna za svakodnevno koriscenje nekome ko bilduje, hoce da smrsa ili sta vec.

Citat: Wiruspwns poslato Oktobar 25, 2017, 13:40:13 POSLE PODNE
Napravi to-do list sa tajmerom kao widget koji ce mi stojati sastrane, da kada skriptam mogu da dodam stvar i da dodam  vreme za koje treba da uradim to. Ako ne uradim da ima neki iritirajuci zvuk.
Fina ideja :)

Citat: Michael BC poslato Oktobar 25, 2017, 14:24:18 POSLE PODNE
Ovo mozda ne bi bilo lose, da napravis app za pracenje unesenih kalorija u toku dana, ubacis nutritivne vrednosti vecine namirnica koje ljudi jedu svakodnevno(jaja,meso,...), stavis da prikazuje koliko kcal ima na 100g svaka namirnica(za voce 1 vocka...), i ti svaki dan unosis sta si pojeo, i koliko, ubacis dugme koje oznacava kraj dana i to ti je to za taj dan, sracuna ti koliko si kalorija ukupno uneo, i pamti ti tipa 7 dana, da mozes da uporedis, a ubacis i calory calculator u aplikaciju da mogu da izracunaju u odnosu na telesnu tezinu i visinu koliko im je zapravo potrebno kalorija u toku dana.Do duse to za kalkulator bi bilo drndanje pa mogu i na netu naci, a aplikacija bi bila interesantna za svakodnevno koriscenje nekome ko bilduje, hoce da smrsa ili sta vec.
To je veoma dobra ideja,hvala na prijedlogu, imamo još par ideja u glavi,pa vidjećemo kako i šta

Tako nekako, u smislu zdravog života, lista stvari koja se svakodnevno mora ispunjavati kako bi se održalo zdravo tijelo i vodio zdrav život.

Citat: Michael BC poslato Oktobar 25, 2017, 14:24:18 POSLE PODNE
Uh da znas samo kolika baza voca/povrca/mesa itd tu treba....
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci