UpdatePolicija label samo 1 eror pls pomoc

Započeo SanelPandzic, Oktobar 24, 2017, 14:42:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Desperato
Detaljan opis problema:Ja sam napravio label budzet policije e sad problem je u stocku .napravio sam new Text3D:Budzet i opet isto
evo eror [pawn]C:\Users\Sanel\Desktop\Desperato v1.0\gamemodes\de-rp.pwn(36159) : warning 213: tag mismatch[/pawn]

Dio skripte:evo komanda
[pawn]YCMD:policijadonate(playerid, params[],help)
{
    new Policija;
   new string[156];
   format(string,sizeof string, ""PPLAVA"Donirali ste Polici"PPLAVA" 10.000$", GetName(playerid) , Policija);
   SendClientMessage(playerid, SCRVENA ,string);
   g_NovacMinus(playerid,10000);
   Policija+=10000;
    UpdatePolicijaLabel();
}[/pawn]

evo stock
[pawn]stock UpdatePolicijaLabel()
{
    new stringic[128];
    format(stringic,sizeof(stringic),"Budzet Policije je %d\n ukoliko zelite da vi donirate kucajte /policijadonate",Budzet);
    UpdateDynamic3DTextLabelText(Budzet2, -1, stringic);
    return true;
}[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Koliko puta moram da ti kažem da ne možeš stavit tu varijablu u komandi jer će uvjek bit 0, mora bit globalna varijabla.

U vrh skripte:
[pawn]new PolicijaDonate;[/pawn]

[pawn]YCMD:policijadonate(playerid, params[],help)
{
   SendClientMessage(playerid, SCRVENA ,""PPLAVA"Donirali ste Polici"PPLAVA" 10.000$");
   g_NovacMinus(playerid,10000);
   PolicijaDonate+=10000;
        UpdatePolicijaLabel();
}[/pawn]

[pawn]stock UpdatePolicijaLabel()
{
    new stringic[90];
    format(stringic,sizeof(stringic),"Budzet Policije je %d\n ukoliko zelite da vi donirate kucajte /policijadonate",PolicijaDonate);
    UpdateDynamic3DTextLabelText(Budzet2, -1, stringic);
    return true;
}[/pawn]

*edit: porpavio sam ti poruke i smanjio potrosnju memorije.

Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2017, 15:05:11 POSLE PODNE od Slade

@Slade  ne update se label ja kucam /policijadonate pise donirali ste i pise nepostojeca komanda i ne dodaje se u budzet nista idalje 0 evo slika   https://imgur.com/a/6CEbb

Citat: Bengele poslato Oktobar 24, 2017, 15:24:02 POSLE PODNE
@Slade  ne update se label ja kucam /policijadonate pise donirali ste i pise nepostojeca komanda i ne dodaje se u budzet nista idalje 0 evo slika   https://imgur.com/a/6CEbb
Verovatno fali return 1; na kraju komande.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ako je idalje 0 a uradio si kako sam ja rekao, ne znam, onda ti ne radi label.

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Oktobar 24, 2017, 15:22:48 POSLE PODNE
Zab si return na komandi :P

Dodaj i return, ja sam samo copy/paste.

@Slade  @SejnurHD  dodao sam return 1; i opet se ne ocitava kad sam kuco policijadonate ubijo sam se i opet doso i idalje 0 staji

Pa nije ti label lijepo definisan, updateuje ti text na labelu Budzet2, promjeni ime labela u taj od policije.

Btw, obzirom da se samo tu poziva update labela, mogao si odmah staviti update u komandi, nema potrebe da radis funkciju, ali opet nema veze.

Citat: Slade poslato Oktobar 24, 2017, 16:56:24 POSLE PODNE
Pa nije ti label lijepo definisan, updateuje ti text na labelu Budzet2, promjeni ime labela u taj od policije.

Btw, obzirom da se samo tu poziva update labela, mogao si odmah staviti update u komandi, nema potrebe da radis funkciju, ali opet nema veze.
@Slade  ja ako sam tebe razumeo haha.pre 3-4 dana sam postavio i kazu moram uradit stock ja uradiioi i to je to i kakav sad budzet 2 wtf h

[pawn]UpdateDynamic3DTextLabelText(Budzet2, -1, stringic); // BUDZET2, procitaj[/pawn]

Pročitaj, pise ti Budzet2 da se updatuje, taj label koji si definisao kao 'Budzet2' ce se update.

Inace dok radis na Desperato modu,ima tajna komanda za davanje skriptera A7.
I ako nema nikakve veze sa ovim evo ako ces otvarati srw pa da te ne zajebavaju malo  :D :D
Inace ctrl+f i kucaj YCMD:rastakavasaki

Citat: Linsco poslato Oktobar 24, 2017, 17:13:18 POSLE PODNE
Inace dok radis na Desperato modu,ima tajna komanda za davanje skriptera A7.
I ako nema nikakve veze sa ovim evo ako ces otvarati srw pa da te ne zajebavaju malo  :D :D
Inace ctrl+f i kucaj YCMD:rastakavasaki
@Linsco  jel sad dobro ? :D [pawn]YCMD:rastakavasaki(playerid,params[],help)
{
#pragma unused help
if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"D:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
SCM(playerid,-1,"Desperato |"PPLAVA" Dobio si skriptera,cestitam :D");
Ban(playerid);
return 1;
}[/pawn]