Novi forum za kodiranje, hakovanje i grafički dizajn etc..

Započeo ithackers, Oktobar 23, 2017, 17:27:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ukoliko ste zainteresovani da naučite kodiranje, hakovanje (korištenje samo u edukacione svrhe) i grafički dizajn i tako dalje..

pridružite se novootvorenom forumu: https://ithackers.com

čekamo vas! ;)

Svidja mi se dizajn foruma, uz to postoji color picker, koji savrseno radi srecno u daljnem radu.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 23, 2017, 17:35:45 POSLE PODNE
Svidja mi se dizajn foruma, uz to postoji color picker, koji savrseno radi srecno u daljnem radu.

Hvala, valjda se vidimo nekad na forumu :)

Do sada nisam vidio ovakav forum tj. da možeš podešavati boju, izgled.. svaka čast i sretno, vjerovatno se i ja registrujem zbog kodiranja i grafičkog dizajna. :)

Citat: Muma poslato Oktobar 23, 2017, 19:16:43 POSLE PODNE
Do sada nisam vidio ovakav forum tj. da možeš podešavati boju, izgled.. svaka čast i sretno, vjerovatno se i ja registrujem zbog kodiranja i grafičkog dizajna. :)
Ne lazi, hoces da hakedujes nekome racunalo ! :)

Facebook - Klik

Citat: [ ATH ] Shomy Script poslato Oktobar 23, 2017, 19:17:47 POSLE PODNE
Citat: Muma poslato Oktobar 23, 2017, 19:16:43 POSLE PODNE
Ne lazi, hoces da hakedujes nekome racunalo ! :)
Muma haxor hahaha tako je! :D

Sad cu Mumi ugasit komp ahahahahahahaa :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hvala svima, ako imate nešto korisno da postavite, postavite tamo i otvorite neku temu za diskusiju ukoliko želite, peace! :D

by the way, čekirajte ovo: https://ithackers.com/thread-11.html

Citat: Rile poslato Oktobar 23, 2017, 20:24:38 POSLE PODNE
Registrovao sam se, ja sam Rile i tamo. :)

Vidim, hvala ti na registraciji, nadam se da ćeš ostati sa nama! ;)

Koje dugme pritisnem da postanem 1337Heker?

P.s. lepa stvar, registrovacu se.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Momci, ja sam se registrovo i cijeli ekran mi se iskrivio odnosno sve mi se pojavile tackice, nista mi se nije vidjelo samo boje (pixeli), ja odma restart komp xD

Ja bih za početak želeo da predstavim neke svoje radove iz oblasti grafičkog dizajna, naravno ako je to moguće. Postoji li takva sekcija na vašem forumu? Hvala :)
@ithackers