[CG] - [Otvaranje foruma] - [www.carbon-gaming.net]

Započeo JohnnY., Oktobar 22, 2017, 17:35:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim clanovima Balkan Samp foruma. Kao sto i sam naslov ove teme govori veceras ce biti otvorenje naseg foruma (www.carbon-gaming.net). Otvorenje samog servera se trenutno ne zna, trebalo bi biti sto ranije.

Prije foruma ulazite na nas portal sa kojeg mozete otici na forum. Na portalu imate ono osnovno (spajanje na server, informacije o serveru, donacije).

Uskoro ce biti vise o samom serveru. Veceras (22.10.) u 20:00h ce biti otvoren forum. Hvala na odvojenom vremenu da procitate ovaj tekst :)

Citat: Informacije o serveru i forumu.
• Skripteri: Johnny Walter & Ogi Corleone
• Vlasnici: Johny Canway & Jimmy Cenway
• Web dizajner: Ogi Corleone

Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2017, 17:37:18 POSLE PODNE od [CG] Johnny

Vidimo se večeras u što većem broju :) da napomenem da je forum tema u beta i uskoro će biti update iste.

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Kao Designer , forum mi se svidja ali mi se jedna stvar ne svidja a to jeste na vasem portalu sto odma stavljate Donacije , niste ni otvorili server a odma su tu donacije bolje da ste dodali neke slike sa servera , i jos neke stvari mozda da ste napravili svoj trailer ili tako nesto posto stvarno Donacije za Zajednice koja se jos nije otvorila , to je previse , ja nemam nista protiv vas ali samo kazem da serveri koji se nisu otvorili sa donacijama odma , ti serveri se zatvaraju nakon 1 mjesec.

Citat: FRENKS poslato Oktobar 23, 2017, 00:11:39 PRE PODNE
Kao Designer , forum mi se svidja ali mi se jedna stvar ne svidja a to jeste na vasem portalu sto odma stavljate Donacije , niste ni otvorili server a odma su tu donacije bolje da ste dodali neke slike sa servera , i jos neke stvari mozda da ste napravili svoj trailer ili tako nesto posto stvarno Donacije za Zajednice koja se jos nije otvorila , to je previse , ja nemam nista protiv vas ali samo kazem da serveri koji se nisu otvorili sa donacijama odma , ti serveri se zatvaraju nakon 1 mjesec.

Nismo imali ideja sto da stavimo pa smo stavili donacije. Hvala na idejama, vidjet cemo da neku ideju uvazimo :)

Takodjer na forumu su otvorene prijave za Marketing Team/GameMastere, a uskoro će biti i za lidere. Dobrodošli!

Citat: SviZZ. poslato Novembar 06, 2017, 17:23:17 POSLE PODNE
NiÅ¡ta od ovog ljudi , skroz neozbiljno.  8)

Nije nista neozbiljno, vrati se na forum, samo baci pogled :)

@SviZZ.

Forum je radio do  sinoc normalno, pitat cemo hostera sta se desava.  :o

Citat: [CG] Johnny poslato Novembar 08, 2017, 06:51:14 PRE PODNE
Forum je radio do  sinoc normalno, pitat cemo hostera sta se desava.  :o
Sta bi nuklearna pala na njeg?

Poslao sam poruku hosteru, čekamo odgovor već dobrih 8 sati i 32 minuta, ne znam šta se dešava..

Citat: σgí poslato Novembar 08, 2017, 18:34:23 POSLE PODNE
Poslao sam poruku hosteru, čekamo odgovor već dobrih 8 sati i 32 minuta, ne znam šta se dešava..
Pa koji host koristite?

BUMP!
Forum uptade odraÄ'en, tu se nalaze i prijave za pozicije :) http://carbon-gaming.net/forum