ZBOGOM PRIJATELJI

Započeo #A.J., Oktobar 22, 2017, 13:19:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

#A.J.

Prije svega da se zahvalim svima za ugodno druženje na forumu,
nekada se dešavalo da se zajebem pa slučajno kome šta pregovorim, ali za svaku grešku postoji oprost (šalim se :D).

Prvo želim da nabrojim ljude koje poštujem na ovom forumu, koji su dosta pomagali drugima, a to su: @Muma @anDro_ @Bašovski @Łuk@, @Slade ima njih tu još, ne mogu sve da ih pohvatam, uglavnom i njih poštujem.

Većinu vremena sam provodio pomagajući drugima, pravio sam TD-ove, nisu bili neki specijaliteti, ali moglo je da posluži. Svima kojima nisam uradio, duboko Vam se izvinjavam, nisam imao vremena, tako da sam odlučio izbrisati sve iz glave što se tiče svijeta GTA.
Dugujem vam veliku zahvalnost, naučio sam poneku stvar i drago mi je. Odlazim sa ovog foruma zauvijek, ipak, sada je krenula škola, ne znam, možda se nekad i vratim, ali sada je škola, ljubav, prijateljstvo najvažnije, od ovoga mi nema nikakve koristi, jer sam lijen i mrsko mi je učiti pawno jezik ili ostale jezike što se tiču programiranja. Zbogom moji dragi prijatelji, još samo večeras ću biti tu i nema me više. Zbogom!! Volim vas sve!! <3
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2017, 13:23:52 POSLE PODNE od Foux

Koleza, nije valjda?  :(
GL u RL-u buraz  :) <3
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

#A.J.

Ma vratit ces se ti, ne moze se bez foruma, samo gledaj.. :D
Sretno buraz. :)

Gari , stvarno mi je zao , srecno ti u RL , sve sve najbolje , i da nam se vratis nekad ..
Pozdrav , vidimo se nekad..  ??? :'(

#A.J.

Hvala vam, najbolji ste prijatelji. @anDro_ Zaborivaću ja to vremenom. :)

O jbt ti imas 15, ja sam mislio da si mnogo stariji od mene :D
Srecno u RLu.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 22, 2017, 14:58:36 POSLE PODNE
O jbt ti imas 15, ja sam mislio da si mnogo stariji od mene :D
Srecno u RLu.
Da, 15 godina imam, uskoro 16. nastaje ( 7. decembar )
Hvala brate. :)

Au brate daleko si dogurao, sretno u RL čuvaj se, uvijek si dobrodošao :)
-propo-

#A.J.

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Oktobar 22, 2017, 15:22:23 POSLE PODNE
Au brate daleko si dogurao, sretno u RL čuvaj se, uvijek si dobrodošao :)
Hvala brate! <3

Nemoj da te opucam o' zemlju bolan, nemoj da si otiš'o! <3

Sretno u RL brate, trebao bih i ja uskoro napustiti, jako sam loš u Školi, sve radi sampa gore je od droge, nikada ne mogu spavati, kao da sam vampir, to mi i mama govori.Skoro pa sam i najgori u razredu, možda i jesam.Previše sam se ugrizao ovoga.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: [GL] Eldin poslato Oktobar 22, 2017, 17:40:37 POSLE PODNE
Sretno u RL brate, trebao bih i ja uskoro napustiti, jako sam loš u Školi, sve radi sampa gore je od droge, nikada ne mogu spavati, kao da sam vampir, to mi i mama govori.Skoro pa sam i najgori u razredu, možda i jesam.Previše sam se ugrizao ovoga.
To ti niÅ¡ta neće promijeniti, nije do sampa nego do glave, pronaÄ'i mjeru u svemu ako ti je potrebna. :)