Godišnjica na BS, Hvala !

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Oktobar 22, 2017, 11:58:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prije par dana mi je bila godiÅ¡njica na Balkan Sampu, 18 Oktobra sam se registrovo na ovaj forum, prvi nick mi je bio mus4 par dana poslije sam vidio od Frenkia pjesmu Napaćeni BoÅ¡njo, pa hajd rek'o da i ja stavim to ime. Mjesec poslije toga sam upozno @Motokultivator (Harex-a) Trebala mi neka pomoć oko programiranja a on se javio i to je oÅ¡lo u tri lijepe njemu se najviÅ¡e zahvaljujem na svemu takoÄ'e zahvaljujem se

@anDro_
@Kasperzi
@Muma
@Kico ãƒ,,
@KomA_Johnsonnn
@Bašovski

Jednostavno želim vam reći hvala, naučio sam dosta toga o skriptanju sam dokaz je moj UnderLife od 0 koji nije zavrÅ¡en on ima preko 150 donwloada, hvala i na tome sada kada pogledam taj mod prvi Å¡to sam radio po meni je sranje ako pogledate taj mod gore objavljen je ujutru u pola 3 na (zimu) tih zadnjih par noći nisam ni spavao kako bih ga dovrÅ¡io koliko toliko... Sada mi je komp rikno ne mogu niÅ¡ta da radim uÄ'em ponekada preko fona..
Ali još jednom hvala na ovoj godini dana koju sam proveo uz vas, hvala..
-propo-

Nije vazno jesi li napravio mod od nule. Vazno je kako je kod pisan, a pisan je lose  :D
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

#A.J.

Citat: Bolex_ poslato Oktobar 22, 2017, 13:00:46 POSLE PODNE
Nije vazno jesi li napravio mod od nule. Vazno je kako je kod pisan, a pisan je lose  :D
Napravi ti tako nešto, ali ja sam bio pocetnik skriptao sam 1,2 mjesec pitaj boga ako sam znao išta, išao sam korak po korak i radio
-propo-

Ovo je tek pocetak :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Oktobar 22, 2017, 15:20:17 POSLE PODNE
Citat: Bolex_ poslato Oktobar 22, 2017, 13:00:46 POSLE PODNE
Napravi ti tako nešto, ali ja sam bio pocetnik skriptao sam 1,2 mjesec pitaj boga ako sam znao išta, išao sam korak po korak i radio

Što bi to trebalo znacit "Napravi ti tako nešto' ?
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Mislio sam da si napravio kad si bio pocetnik u skriptanju, i dok si 10 puta pawno otvorio, ne hejtam te neko kažem
-propo-

Jebaji, ne znam šta da napišem

Srećno dalje :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!