UpdateBudzetLabel

Započeo SanelPandzic, Oktobar 21, 2017, 19:20:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:new jersey
Detaljan opis problema:ja sam napravio /osptinadonate i oduzme se 10k igracu a u budzet 10k i samo psie 0 ja sam UpdateBudzetLabel(); i izadje mi eror taj.dole imate eror i sve.
Dio skripte: [pawn]C:\Users\Sanel\Desktop\New Jersey v0.1\gamemodes\nJ.pwn(94028) : error 017: undefined symbol "UpdateBudzetLabel"[/pawn]
[pawn]YCMD:opstinadonate(playerid, params[],help)
{
    new budzet;
   new string[156];
   format(string,sizeof string, ""SERVER"Donirali ste opstini"C_BELA" 10.000$", ImeIgraca(playerid) , budzet);
   SendClientMessage(playerid, BELA,string);
   g_NovacMinus(playerid,10000);
   budzet+=10000;
   PI[playerid][pDonate] +=10000;
    UpdateBudzetLabel();
   SavePlayer(playerid);
}[/pawn]
label
[pawn]new string[128];
    new budzet;
    new doniro;
    format(string,sizeof(string),""SERVER"Ukupno budzet opstine je %d\n Posljedni doniro %s ukoliko zelite da vi donirate kucajte /opstinadonate",budzet,doniro);
    CreateDynamic3DTextLabel(string, NARANDZASTA, 218.7489,-1726.4650,-28.7030,358.7880, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 20.0);[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):  no no :)

A ako imas bilo sta drugo sto daje pare u budzet,odnosno dal ti u skripti ima neka druga komanda il bilo sta sto kada se pokrene daje novac u budzet taj

Citat: Balsa. poslato Oktobar 21, 2017, 20:52:38 POSLE PODNE
A ako imas bilo sta drugo sto daje pare u budzet,odnosno dal ti u skripti ima neka druga komanda il bilo sta sto kada se pokrene daje novac u budzet taj
ne samo /opstinadonate

Trebas nalpravit stock UodateBudzetLabel u kojem ti updatea label...

Napravi stock funkciju i update ce se

Citat: Slade poslato Oktobar 21, 2017, 23:19:10 POSLE PODNE
@Slade   napravio sam stock evo 1 eror
[pawn]C:\Users\Sanel\Desktop\New Jersey v0.1\gamemodes\nJ.pwn(94036) : warning 213: tag mismatch[/pawn]
evo stock
[pawn]stock UpdateBudzetLabel()
{
new budzet;
new opstinalabel;
new stringic[128];
format(stringic,sizeof(stringic),"{FFFF24}Budzet Opstine je %d posljedni doniro %s",budzet);
UpdateDynamic3DTextLabelText(opstinalabel, -1, stringic);
return true;
}[/pawn]
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2017, 11:57:11 PRE PODNE od Bengele

Citat: Bengele poslato Oktobar 22, 2017, 11:55:18 PRE PODNE
Citat: Slade poslato Oktobar 21, 2017, 23:19:10 POSLE PODNE
@Slade   napravio sam stock evo 1 eror
[pawn]C:\Users\Sanel\Desktop\New Jersey v0.1\gamemodes\nJ.pwn(94036) : warning 213: tag mismatch[/pawn]
evo stock
{
new budzet;
new opstinalabel;
new stringic[128];
format(stringic,sizeof(stringic),"{FFFF24}Budzet Opstine je %d posljedni doniro %s",budzet);
return true;
}[/pawn]

To ti nije error, to je warning. Na vrhu skripte dodaj #pragma tabsize 0

Citat: Sploxs poslato Oktobar 22, 2017, 12:13:15 POSLE PODNE
Na vrhu skripte dodaj #pragma tabsize 0

Umjesto da mu pomogneš pricas gluposti. Bolje se odjavi sa foruma i ne vraćaj se.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Definiraj budžet i ko je zadnji donirao kao globalnu varijablu na vrhu skripte.

{
    new stringic[128];
    return true;
}[/pawn]

hahahahaha, sto definiras u komandi budzet i tamo, napravi globalnu i rijesen problem
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

eror prvo sam new budzet na vrhu skripte onda new Text3D:budzet; i ovaj eror
C:\Users\Sanel\Desktop\New Jersey v0.1\gamemodes\nJ.pwn(94028) : warning 219: local variable "budzet" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Sanel\Desktop\New Jersey v0.1\gamemodes\nJ.pwn(94038) : error 021: symbol already defined: "budzet"
C:\Users\Sanel\Desktop\New Jersey v0.1\gamemodes\nJ.pwn(94043) : warning 213: tag mismatch[/pawn]
evo definisanje :)
[pawn]new budzet; new Text3D:budzet; i ovo dole u stucku nema definisanja [/pawn]
mozete vi to uradit definisanje )