Bugovi u modu

Započeo Agent 47, Oktobar 19, 2017, 20:46:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi:Koristim Athlone mod i zanima me ima li tu koji bug da mi kazete da ga resim jer zelim da nemam ni jedan bug
Detaljan opis savjeta://
Komentar:Svaki bug bi mi dobrodosao :D
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: JoVaN94â,,¢ poslato Oktobar 19, 2017, 21:13:07 POSLE PODNE
ma imas tu dosta bugova bolje uzmes "UP MOD I TERAS DALJE"  :-\
ako nemas sta pametno da kazes bolje ne postuj, covjek je rekao da trazi bugove na ath modu, nije rekao da trazi mod..

Mislim da imas Mumin i Tosicev (ako se ne varam za imena) bugfix pa probaj ga iskoristit, u njemu su predpostavljajuci popravljeni svi veci i "Poznati" bugovi, a ti se moras raspitat bas kod ljudi koji znaju oko toga, meÄ'utim možeÅ¡ ti njih popravljat i naknadno, kako ti ih igraci/staffovci otkrivaju, kao sto sam ja na CL  :)

Imas tu problema sa AC i sa tajmerima koliko se secam. Ako vec hoces takav tip moda uzmi zenolo/imperium/xeptic. MySQL su (sto je bolje) ali je to reseno.

Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

brate ako ne si dobar script bolje ne zimaj go, ja go skriptav pa sega go zema zenolo mysql, imam neko bugove ali ke mi pomognat od forumo nekoi,
athlone ima bug sta tesko s fixuje, /givemoney 999999999 /setlevel 9999999999 i server pada, ima i dr bugove, ali ako si siguran da mozes da gi fixas slobodno koristi go

Citat: Vito Lorenzo poslato Oktobar 20, 2017, 17:16:19 POSLE PODNE
brate ako ne si dobar script bolje ne zimaj go, ja go skriptav pa sega go zema zenolo mysql, imam neko bugove ali ke mi pomognat od forumo nekoi,
athlone ima bug sta tesko s fixuje, /givemoney 999999999 /setlevel 9999999999 i server pada, ima i dr bugove, ali ako si siguran da mozes da gi fixas slobodno koristi go

Pa ja sam vlasnim athlona trenutni (bio) i fixao sam vecinu bugova
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Vito Lorenzo poslato Oktobar 20, 2017, 17:16:19 POSLE PODNE

Nitko normalan nece davati preko 9999999999 novca/levela tako da, a i te su opcije samo za admina( vecinom vlasnika ) tkd tesko da to moze zezat server, samo moze vlasnik sam sebi pravit probleme, a ne vjerujem da hoce.