Nece podatci da se upisu na td

Započeo Bojan.amx, Oktobar 19, 2017, 16:33:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Uradio sam sistem registracije u textdrawovima, ali problem je sledeci: kada kliknem na prvi box tj kada kliknem na lozinku da upisem, izadje mi dialog, ali ja upisem pass i skloni se dialog, ali tako i ostali boxovi, sa drzavu,godine,email, samo za pol radi, gde sma pogresio.
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Pogresio si jer nam nisi poslao kod..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Bojan.amx poslato Oktobar 19, 2017, 16:33:39 POSLE PODNE
Detaljan opis problema: Uradio sam sistem registracije u textdrawovima, ali problem je sledeci: kada kliknem na prvi box tj kada kliknem na lozinku da upisem, izadje mi dialog, ali ja upisem pass i skloni se dialog, ali tako i ostali boxovi, sa drzavu,godine,email, samo za pol radi, gde sma pogresio.

[pawn]       case dialog_REGISTER:
       {
           if(response) return 1;
           if(!response)
           {
               if(strlen(inputtext) < 6 || strlen(inputtext) > 20)
               {
                  new regstring[2080];
               format(regstring, sizeof(regstring), ""col_sboja"> "col_bela"Dobrodosao "col_sboja"%s "col_bela"na Black Project RolePlay.\n\
                                           "col_sboja"> "col_bela"Vi nemate registrovan account na serveru.\n\
                                           "col_sboja"> "col_bela"Lozinka moze sadrzati min 6, a max 20 znakova.\n\
                                           "col_sboja"> "col_bela"Koristite za lozinku samo slova i brojeve. (Nemojte odjavati).\n\n\
                                           "col_sboja"Black Project RolePlay "col_bela"- "col_sboja"Since 2018.", GetName(playerid));
               SPD(playerid, dialog_REGISTER, DSP, ""col_sboja"Registracija", regstring, "Unesi", "Izlaz");
               return 1;
            }
            else
            {
                new string[20];
               strmid(PlayerInfo[playerid][xLozinka], inputtext, 0, strlen(inputtext), 50);
               format(string, sizeof(string), "%s", inputtext);
               PlayerTextDrawSetString(playerid, RegisterTD[playerid][9], string);
               UpisaoLozinku[playerid] = true;
            }
         }
      }[/pawn]

Evo ga kod.

PronaÄ'i sve Hide-ove za te textdrawe i neki su sigurno gdje nebi trebali biti, i obriÅ¡i ih.

Citat: Bojan.amx poslato Oktobar 19, 2017, 16:37:43 POSLE PODNE
Citat: Bojan.amx poslato Oktobar 19, 2017, 16:33:39 POSLE PODNE

[pawn]       case dialog_REGISTER:
       {
           if(response) return 1;
           if(!response)
           {
               if(strlen(inputtext) < 6 || strlen(inputtext) > 20)
               {
                  new regstring[2080];
               format(regstring, sizeof(regstring), ""col_sboja"> "col_bela"Dobrodosao "col_sboja"%s "col_bela"na Black Project RolePlay.\n\
                                           "col_sboja"> "col_bela"Vi nemate registrovan account na serveru.\n\
                                           "col_sboja"> "col_bela"Lozinka moze sadrzati min 6, a max 20 znakova.\n\
                                           "col_sboja"> "col_bela"Koristite za lozinku samo slova i brojeve. (Nemojte odjavati).\n\n\
                                           "col_sboja"Black Project RolePlay "col_bela"- "col_sboja"Since 2018.", GetName(playerid));
               SPD(playerid, dialog_REGISTER, DSP, ""col_sboja"Registracija", regstring, "Unesi", "Izlaz");
               return 1;
            }
            else
            {
                new string[20];
               strmid(PlayerInfo[playerid][xLozinka], inputtext, 0, strlen(inputtext), 50);
               format(string, sizeof(string), "%s", inputtext);
               PlayerTextDrawSetString(playerid, RegisterTD[playerid][9], string);
               UpisaoLozinku[playerid] = true;
            }
         }
      }[/pawn]

Evo ga kod.
Probaj namjestit da bude isto kao kod tog pola, samo stavi da se cuva ako je pass pod tim dje si ti stavio,nemoj da ima razlika,sem u mjestu gde se cuva.