Bolex's Script | Vehicle Control Panel[UNIQUE]

Započeo Bolex_, Oktobar 15, 2017, 20:45:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Lijepo odraÄ'eno. :)

EDIT: A ovo za PVar, ja ga koristim samo na mjestima gdje neće biti mnogo korišćenja, npr provjera na loginu jer me mrzi definisati još...
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2017, 13:05:35 POSLE PODNE od Muma

Hvala.

Da se radilo o malo većoj skripti sigurno bih miješao varijable sa pVar-om. Ovako mi je ispalo jednostavnije.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Hvala
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Nećemo sad o tome što sam mogao, a što nisam. Za ovakav tip skripte mi je pVar bio jednostavniji.

Citat: Bolex_ poslato Oktobar 16, 2017, 10:36:09 PRE PODNE
Citat: Slade poslato Oktobar 16, 2017, 10:35:03 PRE PODNE
Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 16, 2017, 10:32:02 PRE PODNE
Citat: Bolex_ poslato Oktobar 16, 2017, 10:24:44 PRE PODNE
Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 16, 2017, 10:16:11 PRE PODNE
Mnogo insistriraju na obicnim varijablama jer pvarovi mnogo memorije vuku  ::)

pVar iz razloga jer su mnogo sporij i uzimaju manje memorije od samih varijabli koje uzimaju dosta, zato sam i koristio pVar iz navedenog razloga.
Dokazano je da su pVarovi mnogo sporiji i da vise memorije vuku. Bilo je jedno ispitivanje pre godinu dana na samp forumu gde su dokazali da nije brze i da samim tim vise memorije zauzimaju

Klasične varijable su brže i samim time zahtjevaju više memorije i trebaš ih resetovati pri konektovanju/diskonektovanju, dok pVar je sporiji ali uzima samim tim manje memorije i nije mu potrebno resetovanje, tako sam makar ja upućen bio prije , ma uglavnom davno sam to cito.

Lijepo smo ti ja i Slade objasnili jer je to i tako jednom sami Y_Less objasnio, hvala inace.

I ti i slade ste u krivu normalne varijable su brže i koriste manje memorije.

Sad ću pokušati naći baš to što je Y_Less objasnio

edit: vidim da je već neko stavio sliku...
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2017, 10:50:36 PRE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Oktobar 18, 2017, 10:48:22 PRE PODNE
I ti i slade ste u krivu normalne varijable su brže i koriste manje memorije.

Sad ću pokušati naći baš to što je Y_Less objasnio

Ja sam vidio šta je Y_Less napisao, al isto tako sam vidio gdje je Kalcor pisao za pVarove i zašto su dobre ali su normalne logičnije i češće se koriste, i kao što rekoh to sam davno čitao kad sam počeo da radim prve sisteme.

Ja sam rekao kako je i tako i stoji. Koristio sam pVar iz razloga potreban za ovaj sistem.  ;)

Da si mozda dodao i brzinomjer sa tim mislim sa tim bojama. Bilo bi extra ali i ovako kidas :D

Po meni je ovo super (jer bitno je da fs radi kako bi i trebalo), pohvala za trud obojici.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..