Bolex's Script | Vehicle Control Panel[UNIQUE]

Započeo Bolex_, Oktobar 15, 2017, 20:45:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: Filterscript
Slike ili Video: https://imgur.com/a/Lh8KU
Opis i dodatne informacije: Ispod formata
Download link: Ispod formata
Credits: Bolex_ , ForT

INFO:- Vehicle Control Panel vam omogućava da kontrolirate vaÅ¡e vozilo na već dosta poznati način. Ovoga puta panel dolazi u stilu textdrawa kojeg će te otvoriti pritiskom tipke 2 na vaÅ¡oj tipkovnici kada se nalazite unutar vozila. Imate Å¡est mogućnosti da kontrolirate vozilo a to su: Motor vozila,Svjetla,Alarm,Otkljucavanje/Zakljucavanje vrata i otvaranje/zatvaranje haube to jest gepeka. Vehicle Control Panel zatvarate pritiskom box-a koji se nalazi na desnoj strani ploče ili ga jednostavno zatvorite pritiskom tipke ESC. Sistem je izraÄ'en od strane Bolex_ & ForT.

SLIKE

DOWNLOAD LINK

Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Svaka cast brate,extra si ovo odradio 10/10 svidja mi se,mozda budem koristio na svom modu pada te stavim u creditse :D
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Citat: Edo Castelllano poslato Oktobar 15, 2017, 22:25:40 POSLE PODNE
Svaka cast brate,extra si ovo odradio 10/10 svidja mi se,mozda budem koristio na svom modu pada te stavim u creditse :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Hvala na komentarima, samperi  ;)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Mnogo insistriraju na obicnim varijablama jer pvarovi mnogo memorije vuku  ::)

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 16, 2017, 10:16:11 PRE PODNE

pVar iz razloga jer su mnogo sporij i uzimaju manje memorije od samih varijabli koje uzimaju dosta, zato sam i koristio pVar iz navedenog razloga.
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2017, 10:28:09 PRE PODNE od Bolex_

Citat: Bolex_ poslato Oktobar 16, 2017, 10:24:44 PRE PODNE

pVar iz razloga jer su mnogo sporij i uzimaju manje memorije od samih varijabli koje uzimaju dosta, zato sam i koristio pVar iz navedenog razloga.
Dokazano je da su pVarovi mnogo sporiji i da vise memorije vuku. Bilo je jedno ispitivanje pre godinu dana na samp forumu gde su dokazali da nije brze i da samim tim vise memorije zauzimaju

Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 16, 2017, 10:32:02 PRE PODNE

Dokazano je da su pVarovi mnogo sporiji i da vise memorije vuku. Bilo je jedno ispitivanje pre godinu dana na samp forumu gde su dokazali da nije brze i da samim tim vise memorije zauzimaju

Klasične varijable su brže i samim time zahtjevaju više memorije i trebaš ih resetovati pri konektovanju/diskonektovanju, dok pVar je sporiji ali uzima samim tim manje memorije i nije mu potrebno resetovanje, tako sam makar ja upućen bio prije , ma uglavnom davno sam to cito.

Citat: Slade poslato Oktobar 16, 2017, 10:35:03 PRE PODNE
Citat: Tᴇʀᴢɪá´,, Sá´,,ʀɪᴘᴛ poslato Oktobar 16, 2017, 10:32:02 PRE PODNE

Klasične varijable su brže i samim time zahtjevaju više memorije i trebaš ih resetovati pri konektovanju/diskonektovanju, dok pVar je sporiji ali uzima samim tim manje memorije i nije mu potrebno resetovanje, tako sam makar ja upućen bio prije , ma uglavnom davno sam to cito.

Lijepo smo ti ja i Slade objasnili jer je to i tako jednom sami Y_Less objasnio, hvala inace.

Da, po meni je pvar logicniji nego da koristi full varijable

Ja uvijek klasične koristim, ali zato optimizujem koliko znam i mogu :)

Odlično odradjeno
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci