Ne vera... (Kak se pise vec)..

Započeo Unkovic, Oktobar 12, 2017, 18:50:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ne verujem. Danas kakvi statsovi prolaze. Koliko truda ulozis i jebu ti mater. Juce kada sam postavio pitanje za Athlone system, 4 mi ih je jebalo majku jer imaju muda na FBu. A uglavnom je to iskompleksirana masa preko 20+ koja umesto da ganja cure u RL i naguzi nest', no lajfa samp...
Ja mozda jesam kid od 14 godina, ali ja kad zacrtam nesto, gubim nadu, ali ne prestajem. Makar bilo to nikakvo. Njihov izgovor je "pusti legendu da zivi" a taj isti ga je otvarao i nije imao 10 ograca, jer danasnji vlasnici su pajseri pa im je u interesu da imaju samo igrace, donacije. Cast izuzetcima. Posle Athlona jos jedna me stanica ceka, event. 2 ako mi to ne uspe, idem #developer_off i tjt
Jer statsovi poput 10 mil, 2948472 lvl i ostali prolaze, jer djecica nemaju gde da uzmu poziciju. Pa eto, posto to prolazi, i probija se, a ja sam ocito ljubomoran sto pozicionerske zajednice uspevaju, roknucu i ja i bmk. Da vidim sta je tu lepo, zabavno. A ta treca stanica ce biti bam mod u MySQL i pokusaj necega kao RCRP, LSRP. E ako ne krene, prodajem sve, off duty idem cao poy. Znam da ce vecinu boleti za ovo sto sam napisao, ali eto uzivajte, samp je takav...
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

ne znam zasto obracas paznju sto ti pisu dzaba otvaras,sjebo si se i tako to
boli te kurac,ako si kupio zajednicu,nadji sebi ekipu i deri dalje,svake sedmice update,svaki dan evente pravi i rokaj
ne gledaj sa strane,imas svoj put,zacrtaj sebi cilj i deri dalje,vidjet ces,isplatit ce ti se sav trud
od mene full podrska !

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 12, 2017, 18:52:59 POSLE PODNE
boli te kurac,ako si kupio zajednicu,nadji sebi ekipu i deri dalje,svake sedmice update,svaki dan evente pravi i rokaj
ne gledaj sa strane,imas svoj put,zacrtaj sebi cilj i deri dalje,vidjet ces,isplatit ce ti se sav trud
od mene full podrska !

Ako je podrska, zasto nisi dosao na zajednicu kad sam te pozvao? Makarov ti je iz komsiluka dosao (Hamza).
Unkovic.

Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 12, 2017, 18:54:44 POSLE PODNE
od mene full podrska !

Ako je podrska, zasto nisi dosao na zajednicu kad sam te pozvao? Makarov ti je iz komsiluka dosao (Hamza).

pozvao si me da mapam,rekao sam da cu ti mozda ali mozda odraditi par mapi ali necu poziciju mapera niti bilo sta zato sto sam bio owner na drugoj zajednici tkd tjt

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 12, 2017, 18:58:17 POSLE PODNE
od mene full podrska !

pozvao si me da mapam,rekao sam da cu ti mozda ali mozda odraditi par mapi ali necu poziciju mapera niti bilo sta zato sto sam bio owner na drugoj zajednici tkd tjt

Jos si owner? Hmm?
Unkovic.

Upravu si sve i u istoj sam situaciji. Prošao sam svaku sličnu situaciju koju si naveo. Djeci je samo do pozicije i do lagane zarade nečega. Nije im štos to što moraju sami nešto stvoriti nego sve bih na brzinu (poziciju, novci, leveli, isto tako i cheatovanje koje ti daje moć nad ostalim igračima).

Ja sam radio par servera ozbiljnije i išao sam na foru da pružim fer i korektnu igru svima, sa dosta novih ideja, sa dosta novih zanimljivih stvari. Htio sam prvo napraviti zajednicu koja će igrati tu bez obzira na ovo gore što djeca teže da dobiju. I onda kad sam prošao sve to, od solidnog broja igrača (100+) do 5 igrača dnevno na serveru samo zato što svi nisu mogli biti admini odustao sam od svakog slično servera.

Sad radim jedan mod na mysql bazi (isto kao što si ti rekao), dosta ozbiljniji projekt, vjerovatno zadnji što se tiče sampa sa moje strane. Ukoliko nešto od tog ne bude onda jednostavno neću više se zamarati (a i tebi preporučujem) oko djece i sampa, jer sve se promijenilo, danas je sve otišlo u neku stvari i svi smo kolektivno krivi zbog toga (barem govorim i mislim na balkansku samp "scenu").

Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 12, 2017, 19:01:28 POSLE PODNE
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 12, 2017, 18:58:17 POSLE PODNE
od mene full podrska !

Jos si owner? Hmm?

nisam vise,napustio sam jer nemam vremena zbog sk

Citat: Contixo poslato Oktobar 12, 2017, 19:03:29 POSLE PODNE
Upravu si sve i u istoj sam situaciji. Prošao sam svaku sličnu situaciju koju si naveo. Djeci je samo do pozicije i do lagane zarade nečega. Nije im štos to što moraju sami nešto stvoriti nego sve bih na brzinu (poziciju, novci, leveli, isto tako i cheatovanje koje ti daje moć nad ostalim igračima).

Ja sam radio par servera ozbiljnije i išao sam na foru da pružim fer i korektnu igru svima, sa dosta novih ideja, sa dosta novih zanimljivih stvari. Htio sam prvo napraviti zajednicu koja će igrati tu bez obzira na ovo gore što djeca teže da dobiju. I onda kad sam prošao sve to, od solidnog broja igrača (100+) do 5 igrača dnevno na serveru samo zato što svi nisu mogli biti admini odustao sam od svakog slično servera.

Sad radim jedan mod na mysql bazi (isto kao što si ti rekao), dosta ozbiljniji projekt, vjerovatno zadnji što se tiče sampa sa moje strane. Ukoliko nešto od tog ne bude onda jednostavno neću više se zamarati (a i tebi preporučujem) oko djece i sampa, jer sve se promijenilo, danas je sve otišlo u neku stvari i svi smo kolektivno krivi zbog toga (barem govorim i mislim na balkansku samp "scenu").

Upravo. Ako me ni ovo na foru LS/RCRP ne krene, jebi me, stavic pozicionerski stats da vidim sta je tu dobro.
Unkovic.

A Å¡ta ti guzis sa 14 , kravu ?  8)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

#A.J.

jebi ga brate, ako to budeš gled'o nećeš niakd uspijet

to sto mislis na foru lsrpa radit objesi o ku*ac, jedini dobar RP server na balkanu sada je CoA i tjt, ostali su probavali ali nista, svi se vratu na CoU, samo youtubom mozes imat igrace al vec sto sam spominj'o, retardirane igrace, to se ne isplati, jedino da pravis mod i prodas e to se jedino isplati, otvarat server danas je sjebano..

od mene full podrska !
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Ne predaji se, tako su i mene bili zajebavali za rank, samo daj vip 5,admina,gamemastera.
Bio ja budala stavio kao RolePlay Level 1 & 20.000$
Pa sam zatvorio, kidovi me srušili.
Sad ponovo otvaram, u inat kidarama.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: anDro_ poslato Oktobar 12, 2017, 20:03:41 POSLE PODNE
to sto mislis na foru lsrpa radit objesi o ku*ac, jedini dobar RP server na balkanu sada je CoA i tjt, ostali su probavali ali nista, svi se vratu na CoU, samo youtubom mozes imat igrace al vec sto sam spominj'o, retardirane igrace, to se ne isplati, jedino da pravis mod i prodas e to se jedino isplati, otvarat server danas je sjebano..

Sto ti onda pikas na dauntaunt? I nisam mislio kao balkanski, vec ono, engleski, da svi igraju na njemu
Unkovic.

Citat: Unkovic2405 poslato Oktobar 12, 2017, 21:10:25 POSLE PODNE
Citat: anDro_ poslato Oktobar 12, 2017, 20:03:41 POSLE PODNE

Sto ti onda pikas na dauntaunt? I nisam mislio kao balkanski, vec ono, engleski, da svi igraju na njemu
dauntaun znam da ce propast, pokupim gunove iz SDa, malo dmam i tjt..