Ceta Pawno - EXPOSED!!!

Započeo Nobody.aMx, Oktobar 07, 2017, 22:14:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHAHAAAAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAH

Citat: Ceta poslato Oktobar 07, 2017, 22:18:51 POSLE PODNE
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHAHAAAAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAH
UP:
[pawn]new Float:HP;
            GetVehicleHealth(GetPlayerVehicleID(playerid), HP);
            if(HP < 400.0) return SCM(playerid,-1, ""SIVA"Vozilo vam je previse osteceno, pozovite mehanicara!");
            if(Fuel[GetPlayerVehicleID(playerid)] <= 0) return SCM(playerid,-1, ""SIVA"Nemate goriva u vozilu pa ne mozete upaliti motor!");
                SetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), 1, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
            format(string,sizeof(string), "* %s pali motor na vozilu.", GetName(playerid));
            ProxDetector(20.0, playerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
               format(string, sizeof(string), "~g~o");
               PlayerTextDrawSetString(playerid, BRZINOMER[4][playerid], string);[/pawn]
AFERA:
            if(HP < 400.0) return SCM(playerid,-1, ""BIJELA"Vozilo vam je previse osteceno, pozovite mehanicara!");
                SetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), 1, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
            format(string,sizeof(string), "%s pali motor vozila.", ImeIgraca(playerid));
            CetaProxDetector(20.0, playerid, string,PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
               format(string, sizeof(string), "Motor: ~g~Upaljen");[/pawn]

Rent sistem uzeo iz onog moda sto je na selu nzm buba conell zna ime, potpuno isto,,,

SVAKI JEBENI STRING JE ISTI KAO NA UP MODU (IME STRINGA , NPR JHGUASF NA UP I ISTO TO NA AFERI)
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2017, 22:23:39 POSLE PODNE od Nexy AG

Citat: Nexy AG poslato Oktobar 07, 2017, 22:22:04 POSLE PODNE
Citat: Ceta poslato Oktobar 07, 2017, 22:18:51 POSLE PODNE
UP:
            if(HP < 400.0) return SCM(playerid,-1, ""SIVA"Vozilo vam je previse osteceno, pozovite mehanicara!");
            if(Fuel[GetPlayerVehicleID(playerid)] <= 0) return SCM(playerid,-1, ""SIVA"Nemate goriva u vozilu pa ne mozete upaliti motor!");
            format(string,sizeof(string), "* %s pali motor na vozilu.", GetName(playerid));
            ProxDetector(20.0, playerid, string, PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
               format(string, sizeof(string), "~g~o");
               PlayerTextDrawSetString(playerid, BRZINOMER[4][playerid], string);[/pawn]
AFERA:
            if(HP < 400.0) return SCM(playerid,-1, ""BIJELA"Vozilo vam je previse osteceno, pozovite mehanicara!");
            format(string,sizeof(string), "%s pali motor vozila.", ImeIgraca(playerid));
            CetaProxDetector(20.0, playerid, string,PROX,PROX,PROX,PROX,PROX);
               format(string, sizeof(string), "Motor: ~g~Upaljen");[/pawn]

Rent sistem uzeo iz onog moda sto je na selu nzm buba conell zna ime, potpuno isto,,,

SVAKI JEBENI STRING JE ISTI KAO NA UP MODU (IME STRINGA , NPR JHGUASF NA UP I ISTO TO NA AFERI)
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Boze baci ciglu i budi precizan

Da resimo ovo vec jednom STAFF

Owner: Jakov
Mapperi: Nexy & Doktor
Scripter: Ceta
Director: Foux eh vidis to eh ti to drzisi kao potpis il sta koji kurac sad mene tu vredas glumis mangupa a bio ti skripter eh paceniku a nades jednu stvar i odma "Sve je isto kao na UP" HAHAHAHAHAHA koji pacenik

Oboje ste jebeni pacenici, jeste li culi da postoji FB? Jebite se tamo... A ne ovde..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nemojte se svaÄ'at vi ste drugari. :P
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

@Nexy AG i @Ceta ja dok sam igrao fudbal vi ste mi bili u kulcu. :D
Koji ste vi jebeni nubovi. Msm brv <3. Ne zna se ko je ovde gluplji..
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 07, 2017, 23:02:28 POSLE PODNE
Hvala Hvala i drugi put :P

Citat: Ceta poslato Oktobar 07, 2017, 23:03:20 POSLE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Oktobar 07, 2017, 23:02:28 POSLE PODNE
Hvala Hvala i drugi put :P
I drugi put ti prospem mozak? Hmm pa moze. <3.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

njegova stvar sto je uzeo iz drugog moda, mozda mu se jednostavno nije dao pisati kod..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci