Dialog Response

Započeo Slade, Oktobar 05, 2017, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje: Da li se vama dešavalo ovo ispod, i ako jeste koje je rješenje?
Komentar: Pa eto na dialogu za logiranje kada ukucam svoju lozinku pojavi mi se dialog iz registracije gdje unosim godine, ali imajte na umu to da nijedan od tih dialoga, zapravo niti jedan dialog nije nikako dodat, niti bilo Å¡ta vezano za dialoge od kako je radilo normalno, znači dialozi nisu dirani i radilo je normalno, takoÄ'er ne koristim niti jednu filterskriptu, niti plugin koji blokira (kao Å¡to rekoh, radilo je, netaknuto je, sad sere)

btw: izbacio sam bio dialog godine pa mi nista ne izbacuje, ali idalje ne funkcionira response, nema potrebe da uploadam kod jer ga nisam mjenjao od onda kada je radio... - crashdetect,nativecheck -> nista ne izbacuje

I da, dešavalo mi se ovo već sa warom, ali stvarno se ne sjećam šta sam uradio jer sam uradio milion akcija nekih pokušavajući napravit i odjednom je proradilo...

kako si na pocetku napravio idove za dialog? enum ili define?

Define, ne mješaju se idovi..

Citat: Slade poslato Oktobar 06, 2017, 00:29:46 PRE PODNE
uradi debug nakon svake izvrsene funkcije itd, do tog logina itd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=115156.msg765217#msg765217 date=1507309868]
Citat: Slade poslato Oktobar 06, 2017, 00:29:46 PRE PODNE
uradi debug nakon svake izvrsene funkcije itd, do tog logina itd

Uradio sam backup, pokušavao sam isto, ne radi response, niti !response, ništa ne funkcionira, dialog zapravo ne funkcionise, iz kojeg razloga, to mi je nepoznato, zaključat ću temu...