Launcher

Započeo Maclane, Septembar 30, 2017, 19:23:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: gReeDy.aMx poslato Oktobar 25, 2017, 00:25:57 PRE PODNE
Citat: DeitY poslato Oktobar 25, 2017, 00:13:36 PRE PODNE
Citat: gReeDy.aMx poslato Oktobar 25, 2017, 00:09:36 PRE PODNE
@DeitY  Zasto nebi skinuo launcer?
Zato sto ne verujem nikome, a posebno ne nekom random vlasniku. Pored silnih tehnologija, keyloggera i majnera, neka hvala. Sama cinjenica da postoji launcher je nesposobnost skriptera da napravi serverside anticheat. iako opet ,ne postoji anticheat za sve, ali zato postoje admini.

Ja sam sam protiv ideje launchera, ali ovaj samp ac cu ubaciti jednostavno zbog ovih bolesnika. Inace ovo nije launcher vec client folder scanner vise, proces skenira, dakle nije nikakav specijalan program samo pokrenes opet i igras.

Launcher ima mnogo problema, struktura, nije svakom PC 64 bit/32 bit, nije svakom PC instaliran visualstudio biblioteke ili sta vec koriste, i neki mogu imati mnostvo problema sto mozda Dev ne moze da sredi.

EDIT: Zapravo sta bi mogla dobra ideja da bude je globalna banlist sa launcherom, to bi vec podrzavao. Svi serveri da ubace da mora se imati launcher, i lepo napravimo zajednicku banlistu, i tako resimo problem jebenih bolesnih kidara .
Zasto bi neko ubacivao keyloggere i slicno kad bi to islo samo serveru na stetu. Kod nas je jednom prilikom pre ostao source nezasticen pa su napravili fake launcer i konektovali se i tu se i moglo videti da nista nema stetno sto bi se reklo opet postoji svakakvih bolesnika ali na ne proverenim zajednicama ne treba igrati. Kad kazes nesposobnost hmm ne moze se napraviti anticheat za sve naravno ali i kad se naprave protekcije one nece raditi kako treba u sta si se i sam verovatno uverio. Ovako blokiras cheatove za sekundu i imas dosta drugih mogucnosti. Sta god moras ga svejedno downloadovati. Kod nas vecina koristi 32/64 bita ja msm 98% balkanaca takodje i za visual i ostale biblioteke je lako srediti instalaciju pomocu launcera. Opet svako ima svoje misljenje ali ja sam za launcer uvek.
A sta mozemo na ovom pustiom balkanu gde svaki 10 klinac je hakler i cituje na sampu i umisalja da time nesto radi sebi samo govori koliko su danasnja deca ispod nivoa ..... U potpunosti se slazem sa tobom @DeitY nebi skido laucher kao sto si reko nemoze ac detektovati sve ali opet uvek postoji mogucnost da neko od admina boli kurac sto cituju Neimenujem ....

Respect for Muma187_

Vidi, za mene je launcher mnogo dobra stvar, ti mozes da uradis to za svoj server, za neciji server, ali, koliko vidim igraci se nece bas slagati da skidaju to, i sam update te aplikacije (skidanje modova i ostalih stvari sto je server odlucio da ubaci). A imaju i odredjeni rizici, ti na primer iako nisi ubacio neki virus, ili nesto u taj program, i ako ti igraci ne veruju, dzaba ti sve.

PS. Ja sam uradio SA:MP Launcher Balkan, to jeste druga verzija samp klijenta, ubacivao sam razne mogucnosti, imao sam tako reci "malu podrsku" oko toga, ali ispostavilo se da to samo steti drugima itd.

Launcher mozes napraviti, ali da je kvalitetan, i kao sto je Deity naveo: "Treba napraviti da svaki server ima launcher, i da se uradi detekcije preko hardware ID(maticne). I lepo, ko cituje zavrsio zauvek na balkanskim serverima. Znas kako bi se smanjio broj bolesnika i citera, - 90%, ovih ostalih 10% bi otvorili svoje servere sa 0 igraca.

Ali steta, balkanski mentalitet i bolesnici pukli su odavno. Trebalo je to na vreme, sad je kasno. Svakako ovaj client sto hvata treba da ima svaki igrac."

Podrzavam te u tome, ako se odlucis praviti.
Uspjesno odradjenih programa: 10+
Uspjesno testiranih programa: 20+
Programski jezik: c# | javascript

@DeitY kad bi napravio launcher, imao bi opet oko 1000 igraca zasigurno, ali to su oni stalni igraci, sigurno svi preko 20 lvl, jer se njima svidja server i vole ga, a citerima se nece isplatiti
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Sad se samo ceka da neko uradi launcher ko ima volje i vremena da ga uradi kako valja pa ce mozda i biti nesto od ovog balkana

Respect for Muma187_

Nisam neki ljubitelj launcera ja mislim da je za samp online po meni najbolje da ostane kakav jeste ubacivanje modela na servere bi odbilo igraca a najcesce jel im modeli stvaraju lag, nemaju svi racunare dobar racunar na kojem bi modeli radili lepo, a skidanje i te zajebancije meni se ne svidjaju. Nisam ljubitelj toga, zavoleo sam samp kakav jeste a ne skidanja neka. Meni je samo koristan za detektovanje citera...

Zato sto ne verujem nikome, a posebno ne nekom random vlasniku. Pored silnih tehnologija, keyloggera i majnera, neka hvala. Sama cinjenica da postoji launcher je nesposobnost skriptera da napravi serverside anticheat. iako opet ,ne postoji anticheat za sve, ali zato postoje admini.

Ja sam sam protiv ideje launchera, ali ovaj samp ac cu ubaciti jednostavno zbog ovih bolesnika. Inace ovo nije launcher vec client folder scanner vise, proces skenira, dakle nije nikakav specijalan program samo pokrenes opet i igras.

Launcher ima mnogo problema, struktura, nije svakom PC 64 bit/32 bit, nije svakom PC instaliran visualstudio biblioteke ili sta vec koriste, i neki mogu imati mnostvo problema sto mozda Dev ne moze da sredi.

EDIT: Zapravo sta bi mogla dobra ideja da bude je globalna banlist sa launcherom, to bi vec podrzavao. Svi serveri da ubace da mora se imati launcher, i lepo napravimo zajednicku banlistu, i tako resimo problem jebenih bolesnih kidara .

Visual studio i druge biblioteke?
Ne treba, napiši ga u C++ i QT, ili golang i raditi će svima
Software Developer

Citat: #Rakic poslato Novembar 24, 2017, 08:21:54 PRE PODNE
Nisam neki ljubitelj launcera ja mislim da je za samp online po meni najbolje da ostane kakav jeste ubacivanje modela na servere bi odbilo igraca a najcesce jel im modeli stvaraju lag, nemaju svi racunare dobar racunar na kojem bi modeli radili lepo, a skidanje i te zajebancije meni se ne svidjaju. Nisam ljubitelj toga, zavoleo sam samp kakav jeste a ne skidanja neka. Meni je samo koristan za detektovanje citera...

Zato radiš 'low polly' modele
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Novembar 24, 2017, 08:23:57 PRE PODNE

Sigurno neko ovde zna QT framework. 90% ljudi nije culo za c++.

Citat: DeitY poslato Novembar 24, 2017, 16:36:20 POSLE PODNE
Citat: Ino42O poslato Novembar 24, 2017, 08:23:57 PRE PODNE

Sigurno neko ovde zna QT framework. 90% ljudi nije culo za c++.

Nažalost istina.., Ali zato oni koji znaju bi mogli napraviti neovisan launcher..
Software Developer

ae iskoči pp, normalno da vredi  :P
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]

Predložio bi da se uključite u rad launchera, detaljnije na
http://www.zabranjeno.com/index.php?topic=50947.0

Procitao sam sve vase odgovore i pitanja, ali zato NooBot-ov razbija Lanucher, jer je proveren i Dragon ga odradio jebe kevu, pre sam imao neki ENB koji je imao neke nepoznate .exe fajlove, odmah je to prepoznao i opomenuli me da izbrisem i install gta i samp ponovo. Tako da ono ja sam uvek za Launcher, ali ko zna da ga odradi bas bas, sa svim detekcijama, onda je siguran. Ali kao sto kazete mi balkanci ako bi bar 2-3 servera koristilio Launcher pola servera bi propalo, jer mrsko im je skidati i baviti se instalacijom kada su jedva i instalirali samp, ali za Cheat su profesionalci. Propada SA-MP i to je to :)

Nadam se da ste imali dosta vremena da diskutujete.
Graphic & Web Designer