Institucija Gaming Novi mod+Prezentacija Reg.sys

Započeo King2, Septembar 28, 2017, 22:23:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav drugari,kao sto neki znaju prvo otvaranje IG-a bas i nije proslo najbolje
No odlucili smo da uradimo novi mod sa novim skripterom @.Denzla. i da pomjerimo granice.
Mod koji koristimo za sad necemo otkrivat a mozda ce neki i prepoznati ali ocekujte mnogo unikatnosti i skoro bez bugova

Ovim djelom vam najavljujemo ubrzo otvaranje IG-a sa novim modom i prezentaciju Register Sistema

Uskoro vise informacija i prezentacija zajedno sa nekim slikama,ostanite mi dobri i ugodnu vece vam zeli IG Tim
#IGJACINEGOIKAD
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Opa IG is back ? :D
@tema Sretno.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

GAME OVER

Srecno, obavezno cu doci na openu.
Poslednja Izmena: Septembar 29, 2017, 03:16:30 PRE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

"postujte pravila i ona ce postovati vas" e jebiga :D
Sretno brt

Ne znam samo kakve granice mislite da pomerite sa ovakvom skriptom. Imajte realne ciljeve, bar za početak. Elem, srećno.
"... As bad as you may think i am,
as far as you think i am willing to go
to protect that which i hold most dear,
you can't possibly fathom how deep
that well of mine truly goes."

Hvala svima uskoro vise informacija...

@gruevski pomjeramo te granice moda koje nismo mogli sa prvim "shit" modom i administraciom,a i pokusavamo da napravimo nesto unikatno da se koliko toliko barem zna za nas pa ostalo cemo rijesiti ugl Hvala i tebi :D

GAME OVER

Citat: gruevski poslato Septembar 29, 2017, 15:22:27 POSLE PODNE
Ne znam samo kakve granice mislite da pomerite sa ovakvom skriptom. Imajte realne ciljeve, bar za početak. Elem, srećno.
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Citat: Andrija Samper poslato Septembar 29, 2017, 21:44:28 POSLE PODNE
Citat: gruevski poslato Septembar 29, 2017, 15:22:27 POSLE PODNE

@Andrija Samper pomjeramo te granice moda koje nismo mogli sa prvim "shit" modom i administraciom,a i pokusavamo da napravimo nesto unikatno da se koliko toliko barem zna za nas pa ostalo cemo rijesiti ugl Hvala i tebi x2

GAME OVER

Samo bi bilo dobro, da promenite ovu boju kod register tdova (intro). Tacnije ovo sto pise ime skriptera, jer je previse boja tamna + se nista ne vidi :3
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Dobro je ovo,samo kao sto Sejnur rece promijenite boju