Hills of Speed | Demo version

Započeo LoOdaK, Septembar 24, 2017, 23:53:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Uhh,šta reći

Nakon dužeg vremena tu je i demo igrice
Znam da nema mnogo mogućnosti i da igrica nije nešto ali nadam se da je bolja od prethodne

Video možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=fBm3KXFSYn0

Igricu možete skinuti na ovom linku: https://electronic-code.itch.io/hills-of-speed
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nije lose, samo malo sredite osvetljenje, jer je po meni previse mracno.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 25, 2017, 00:00:31 PRE PODNE
Nije lose, samo malo sredite osvetljenje, jer je po meni previse mracno.
I ciljali smo da bude mračno u fazonu noći,vidjećemo šta možemo uraditi :)

Hvala na prijedlogu
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Ovaj gore je rekao da se treba malo osvijetliti, ali sve u svemu, valja i ovo napraviti. Pohvale, stvarno!

Citat: Foux poslato Septembar 25, 2017, 00:03:52 PRE PODNE
Ovaj gore je rekao da se treba malo osvijetliti, ali sve u svemu, valja i ovo napraviti. Pohvale, stvarno!
Hvala na lijepim komentarima.

Nadam se da ćemo popraviti to sa osvjetljenjem. :)

Svaka cast, i ako igrica iskreno nije nesto valja ovo napravit burazeru, jos jednom svaka ti cast.

Citat: anDro_ poslato Septembar 25, 2017, 14:13:54 POSLE PODNE
Svaka cast, i ako igrica iskreno nije nesto valja ovo napravit burazeru, jos jednom svaka ti cast.
Hvala

Trudili smo se mnogo,kud je počela škola pa je odma teže sve to postići

Upravo sam je skinuo, svaka cast, samo malo da sredite zvuk automobila. Posto kada stanes u jednom mestu, nakon nekog vremena se cuje kao da je nesto zablokiralo. Nesto "ck" bog ga zna.
Sve u svemu, svaka cast. Bilo bi dobro kada bi presli na drugi game engine radi lepse grafike, poput Unreal ili nekog drugog.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 25, 2017, 19:25:45 POSLE PODNE
Upravo sam je skinuo, svaka cast, samo malo da sredite zvuk automobila. Posto kada stanes u jednom mestu, nakon nekog vremena se cuje kao da je nesto zablokiralo. Nesto "ck" bog ga zna.
Sve u svemu, svaka cast. Bilo bi dobro kada bi presli na drugi game engine radi lepse grafike, poput Unreal ili nekog drugog.
Vidjecemo šta možemo za zvuk

Unity uopšte nije loš engine što se tiče grafike,ali treba znati lijepo to podesiti sve render efekte,takodje i objekti se mogu još mnogo,mnogo više "definisati", trenutno ja nemam mogućnosti da koristim Unreal engine,za sada ostajemo pri Unity Engine-u.

Hvala