â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 16:09:59 POSLE PODNE
Mene krešuje dečki pri ulasku, znatel možda do čega je, vidio sam jednu temu i tvrde da nema razloga da krešuje, imo sam cleo i izbrisao, evo sad ću skinut novi san andreas, jel vama sve ok radi ?
Ja pišem, niko ne jebe.. I mene krešuje isto ?

Citat: Captain Foux poslato Novembar 04, 2017, 16:18:19 POSLE PODNE
Mene krešuje dečki pri ulasku, znatel možda do čega je, vidio sam jednu temu i tvrde da nema razloga da krešuje, imo sam cleo i izbrisao, evo sad ću skinut novi san andreas, jel vama sve ok radi ?
Ne znam, meni sve radi...

Facebook - Klik

Obriši kompletan GTA, i reinstaliraj ga, i ja ću to uradit, možda imaš ASI Loader, Cleo, Cheat ili nesto što nije kompatibilno sa novim sampom, ja smatram na to pa evo skidam novi gta.

#A.J.

Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 16:19:41 POSLE PODNE

Obriši kompletan GTA, i reinstaliraj ga, i ja ću to uradit, možda imaš ASI Loader, Cleo, Cheat ili nesto što nije kompatibilno sa novim sampom, ja smatram na to pa evo skidam novi gta.
Samo treba re-install znači ?

Citat: Captain Foux poslato Novembar 04, 2017, 16:20:54 POSLE PODNE
Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 16:19:41 POSLE PODNE

Samo treba re-install znači ?

Skidam idalje, kad skinem ako želiš pričekaj pa ću ti javit sve

Citat: Kɪá´,,ᴏ Mᴀᴇsᴛʀᴏ poslato Novembar 04, 2017, 10:51:33 PRE PODNE
Momci imal ko dl link BEast portala nmg ga naci nigdje :P
eo hahaah ja objavio > klik
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg774430#msg774430 date=1509809841]
Citat: Kɪá´,,ᴏ Mᴀᴇsᴛʀᴏ poslato Novembar 04, 2017, 10:51:33 PRE PODNE
Momci imal ko dl link BEast portala nmg ga naci nigdje :P
eo hahaah ja objavio > klik

Ljubim te u oko ahhaha vec sam izgubio nadu da ce iko send posto su svi optereceni modelima ahahaha

Mozel mi ko poslat jebeni link san andreasa od 600 mb, onaj ne radi, a upravo sam skinuo i cekao 25 minuta za corruptovani koji ne radi...

Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 16:59:29 POSLE PODNE
Mozel mi ko poslat jebeni link san andreasa od 600 mb, onaj ne radi, a upravo sam skinuo i cekao 25 minuta za corruptovani koji ne radi...
Ja san reinstall GTA sad i o5 mi crasha samp :/

Uopšte nemam GTA ne mogu da ga skinem, došo mi corruptovan koji ne radi, a drugi link od 600mb nemam, zato i tražim..

Prvi put da mi nesto proradi a da ne skidam nesto dodatno xD
/\

Meni sve radi od update-a, jao pa sada mogu u potpunosti napraviti unikatan sistem sa ovim stvarima ^^

@Muma420 Jel tebi radi na tvom modu 0.3.8, meni windows server ok a moj Crasha haha

Citat: Slade poslato Novembar 04, 2017, 17:30:21 POSLE PODNE
@Muma420 Jel tebi radi na tvom modu 0.3.8, meni windows server ok a moj Crasha haha
Radi sve, testirao, kao Å¡to je Kalcor rekao da se pripremamo dok ne izaÄ'e full verzija, ja sam se već pripremio Å¡to ću raditi hahaha jao kada bi rekao da se može vozilo dodati ili oružje ili da je samp client anticheat pa tu bih se rijesio 10000 linija xD

Moj posjeduje sve strane plugina i includea, možda zato neće, ali ajde možda i proradi.