â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Hahaha
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Predlozite neki kvalitetan server na kome se i dalje RPa, da ima od 150 do 300 igraca. Ne mogu ja ono na Skill Areni, mozak me zaboli kad vidim 800 ljudi, od toga 700 nonrpera, jako mucno zaista.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Zara Gaming RPG dodjite svi pravi server za uzivanje !!

HostName: ZG > Popust na /donate do petka ~ Duple Plate
Address:  samp.zara-rpg.com:7777
Players:  234 / 500
Ping:     53
Mode:     â€¢ ZG © v7.3.0 •
Language: • Yugoslavia •
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Sta mislite ima li neke sanse da se PDF "Non-Gta igre" nekako ozivi? Recimo cesce objavljivanje nagradnih igara (od strane mene logicno ) takodje objavljivanje nekih modova za igre (ako neko od smoderatora napravi poseban pdf)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SlavicBeast poslato Novembar 01, 2017, 21:56:45 POSLE PODNE
Predlozite neki kvalitetan server na kome se i dalje RPa, da ima od 150 do 300 igraca. Ne mogu ja ono na Skill Areni, mozak me zaboli kad vidim 800 ljudi, od toga 700 nonrpera, jako mucno zaista.

@SlavicBeast  Gde god da krenes igrati isto ti je svi trenutni server imaju 80% slicnih sistema samo razlicite igrace jedino sto se noobot i coa i bu(do skoro) izdvajaju ovo ostalo cc.
Poslednja Izmena: Novembar 02, 2017, 00:28:21 PRE PODNE od gReeDy.aMx

Postoji li neka mogucnost koristiti enb v0.248 na win 10? Jer skinem neki enb ( recimo Corelli's ENB Edit) i jednostavno se niti samp niti gta ne pokrene, kada otvorim task manager zatim odem na "details" tu mogu naci gta_sa.exe ali problem je taj sto "Memory" ne ide vise od 18.000K. Trazio sam po netu, ali nema nista vezano za taj problem (tj ima fix ali ne radi).
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Dobro jutro  ;D
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski