â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Shomy Script poslato Oktobar 28, 2017, 22:18:27 POSLE PODNE
Neko zna kako se stavljaju ono npr text KLIK i onda kliknes na "KLIK" posalje te na neki link ali u opisu?
KLIK

Citat: anDro_ poslato Oktobar 28, 2017, 22:20:39 POSLE PODNE
Citat: Shomy Script poslato Oktobar 28, 2017, 22:18:27 POSLE PODNE
Neko zna kako se stavljaju ono npr text KLIK i onda kliknes na "KLIK" posalje te na neki link ali u opisu?
[url=www.link.com]KLIK[/url]
Hvala :D

Facebook - Klik

#A.J.

Nema niko važniji od majke. Ja sam danas svoju vodio do hitne, nije dobro već godinu dana i ne znam šta bi bilo kad bi urmal ne daj Bože.. Kako mi je danas stiskala ruku.. khm jojj

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 28, 2017, 22:34:24 POSLE PODNE
Nema niko važniji od majke. Ja sam danas svoju vodio do hitne, nije dobro već godinu dana i ne znam šta bi bilo kad bi urmal ne daj Bože.. Kako mi je danas stiskala ruku.. khm jojj
Sve zavisi koga pitas... Brz oporavak joj zelim

Facebook - Klik

#A.J.

Citat: Shomy Script poslato Oktobar 28, 2017, 22:36:28 POSLE PODNE
Hvala brate, zato sam ja i bio otiš'o, nije mi bilo ni do čeg, još cura se bila naljutila na mene poslije svega.. Jeben život ja vodim i prolazim..

*EDIT: Pa jebem ti sve ludo u usta ona žvaljava!!

http://www.ekskluziva.ba/UZNEMIRUJUCI-VIDEO-Ne-majka-iz-Velike-Kladuse-bez-imalo-milosti-udara-svoju-kcerku-/119075.html
Poslednja Izmena: Oktobar 28, 2017, 22:42:21 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 28, 2017, 22:39:10 POSLE PODNE
Hvala brate, zato sam ja i bio otiš'o, nije mi bilo ni do čeg, još cura se bila naljutila na mene poslije svega.. Jeben život ja vodim i prolazim..

http://www.ekskluziva.ba/UZNEMIRUJUCI-VIDEO-Ne-majka-iz-Velike-Kladuse-bez-imalo-milosti-udara-svoju-kcerku-/119075.html
O tome ti pricam, sve zavisi koga pitas, ova ne verujem bas da ce reci da joj je majka najvaznija u zivotu posle ovoga... A ovog monstruma treba isto tako sibati samo jos mnogo jace, da vidi kako je, jos to radi na svojoj deci...

Facebook - Klik

#A.J.

Citat: Shomy Script poslato Oktobar 28, 2017, 22:45:07 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Oktobar 28, 2017, 22:39:10 POSLE PODNE

O tome ti pricam, sve zavisi koga pitas, ova ne verujem bas da ce reci da joj je majka najvaznija u zivotu posle ovoga... A ovog monstruma treba isto tako sibati samo jos mnogo jace, da vidi kako je, jos to radi na svojoj deci...
Možda ti mene, a ja tebe nismo shvatili hah, nije se cura naljutila zbog toga što mi je majka bolesna, već nešto drugo, zato ti i kažem, ništa mi od sad nije važnije do majka, slabo ćeš nać pravog prijatelja kome možeš vjerovat', čak i taj najbolji ćete izdat'. Rijektost' su oni koji bi umrli za tebe.
A ovog monstruma, ja ne znam kako joj nije žao, nisu to obični udarci, po guzici malo rukom udarit', a ova lema ne ostavlja ništa..

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 28, 2017, 21:02:40 POSLE PODNE
Jedna preporuka prijatelji, nemojte se ni sa kim' družit' manje vrijeme i govorit da vam je brat, da vam se ne desi kao meni, da vas izda poslije svega i unisti vam vezu.

Nekad bilo..  :'( :'( :'(

nije ti ovo za ljubavne jade forum
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg772218#msg772218 date=1509225944]
Jedna preporuka prijatelji, nemojte se ni sa kim' družit' manje vrijeme i govorit da vam je brat, da vam se ne desi kao meni, da vas izda poslije svega i unisti vam vezu.

Nemam se kome žalit hahahahahahaha  :'( :'( :D :D

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 28, 2017, 23:33:06 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg772218#msg772218 date=1509225944]

Nemam se kome žalit hahahahahahaha  :'( :'( :D :D
Sam si krenuo tim 'vodama' :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

http://www.los-balkan.com
130 korisnika i 250 gostiju idemo . Rekord = 3368 najvise online ikada. Pre 2 godine.
Sada 2 h posle re-opena. Upadajte

Citat: Balsa. poslato Oktobar 28, 2017, 23:35:24 POSLE PODNE
130 korisnika i 250 gostiju idemo . Rekord = 3368 najvise online ikada. Pre 2 godine.
Jel se bas moras ovde reklamirati? Jesi li slucajno cuo da postoji PDF za to?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nek vam je sa srećom, da nekad srušite i te 3000, igrao sam tu davno i mogu reci da je mod jednostavan, dobar i unikatan.

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 28, 2017, 23:36:44 POSLE PODNE
Jel se bas moras ovde reklamirati? Jesi li slucajno cuo da postoji PDF za to?

Ma možda ne zna, nemoj mu zamjeriti :D