â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako mi samo idu na kurac ove zajednice što napišu 'since 2015 i manje' a otvore se svaka 3 mjeseca i zatvore za sedmicu, al druze prvi put su otvorene tad i kao oni od tad rade, pa znaju se serveri koji dugo rade bez prestanka. Daj da hoće propast ova samp scena da se makar ne nerviram više.

Citat: Slade poslato Oktobar 18, 2017, 10:13:39 PRE PODNE
Kako mi samo idu na kurac ove zajednice što napišu 'since 2015 i manje' a otvore se svaka 3 mjeseca i zatvore za sedmicu, al druze prvi put su otvorene tad i kao oni od tad rade, pa znaju se serveri koji dugo rade bez prestanka. Daj da hoće propast ova samp scena da se makar ne nerviram više.
Vec je propala, barem sa moje tacke gledista, momci koji igraju od 2012-13 su odavno prestali da igraju samp, jednostavno stizu nove i zanimljvije igrice poput Battlefield 4, a budimo iskreni, svaki server kopira tudji mod, sem BEXtazy, Skill Arena i ostalih servera, vise ti trud ne treba, samo platis Jutubera i eto 500 igraca.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

biži jebeš Vanimy-a, izgubi ja 10 maraka jebo te ledara

8000 uskoro, dayum... *Reakcija: Profilni GIF xd

Zna li neko nesto od Kasperzija, Depaya, Blaeksa, posto vidim Blaeks je bio zadnji put prijavljen
Maj 17, 2017, 23:20:47 posle podne
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 18, 2017, 20:07:52 POSLE PODNE
Zna li neko nesto od Kasperzija, Depaya, Blaeksa, posto vidim Blaeks je bio zadnji put prijavljen
Maj 17, 2017, 23:20:47 posle podne
RL stvari svi. :)

#A.J.

Jebo majku, srce mi radi normalno, otkucaji, srce sve normalno funkcionišu, a da li je moguće da mi srce preskače kad mislim na svoju djevojku ?
Legnem i nešto bezveze beatbox-am (sviranje ustima ko ne zna xD) i sjetim se nje i srce ubrza, pa stane, pa opet 2-3 otkucaja pa stane pa opet brzo i sve tako.. :D
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2017, 22:08:16 POSLE PODNE od Foux

Citat: Foux poslato Oktobar 18, 2017, 22:05:59 POSLE PODNE
Jebo majku, srce mi radi normalno, otkucaji, srce sve normalno funkcionišu, a da li je moguće da mi srce preskače kad mislim na svoju djevojku ?
Legnem i nešto bezveze beatbox-am (sviranje ustima ko ne zna xD) i sjetim se nje i srce ubrza, pa stane, pa opet 2-3 otkucaja pa stane pa opet brzo i sve tako.. :D
Jebeš preskakanje,kakav si u beatbox-u koliko učiš,i koliko znaš
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

tripujes
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ahahahahaha ovde se ne ko je gluplji dal ovaj Sergej da li ova napacena derista. :3
Inace, zna li neko neki sajt, gde pise na fbu koliko imas poruka sa nekom osobom? Ali preko kompa, znam za ono preko telefona.

Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Sviranje ustima hahahahaha :D

Citat: SejnurHD poslato Oktobar 19, 2017, 00:09:28 PRE PODNE

Ahahahahaha ovde se ne ko je gluplji dal ovaj Sergej da li ova napacena derista. :3
Inace, zna li neko neki sajt, gde pise na fbu koliko imas poruka sa nekom osobom? Ali preko kompa, znam za ono preko telefona.

skini mauf za komp, tacnije skini bluestacks i onda na bluestacks skines mauf itd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ne mogu nigdje da nadjem podforum za ovo pa cu napisati ovdje.
http://www.frenksgaming.de/ - Kao Å¡to ste vec vidjeli otvara se Simple Life Roleplay.
Pa treba nam par kandiata koji su slobodno da odradimo tutorial servera.
Neko zaintersovani nek se javi meni na PM ili @FRENKS :D

Sta ovo bi? Nema vas nesto.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: LoOdaK poslato Oktobar 18, 2017, 22:46:55 POSLE PODNE
Jebeš preskakanje,kakav si u beatbox-u koliko učiš,i koliko znaš
pa ja kad sam bio 4. razred osnovne, zajebavao se nešto haha i nešto mi bude zanimljivo, znam podosta stvari, dobre zvukove znam beatbox-at i tako to.. :D
@Muma A ima ih koji ne znaju hahaha, jest' da to nije pravi prijevod, ali tako zvuči hahahah :D

*EDIT: Dobi danas 4 iz matematike, znam da i vas ahh mene zabole, zabole, zabole hahahhaa :D
Poslednja Izmena: Oktobar 19, 2017, 19:27:19 POSLE PODNE od Foux