â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Aj aj svi ocenite moju FS novu, svi ! :)

Facebook - Klik

Onaj osecaj kada treba da zaigras ponovo posle 4-5 godina LoL  ;D

Ista stvar sa mnom, posle 3-4 godine igram cs 1.6, ali fck ne ide mi, inace igrao sam sa 10 godina cs 1.6 na zetovom serveru. Fuck my life. :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

3h i 30 min jebanja u Audacityu lmao
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg768600#msg768600 date=1508187384]
za Å¡ta si radio ?

Citat: Foux poslato Oktobar 16, 2017, 22:57:26 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg768600#msg768600 date=1508187384]
za Å¡ta si radio ?
ma sklapao neki tekst za druga, morao mu otpjevati refrene i tako to
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

hej sa kakvom stokom ja idem u Å¡kolu i na nargilu hahahha
kaže danas jedan imenjak od @Muma samo njega zovu Mume, listamo slike od jarana jednog, uzeli njegov fon i gledamo što se slikav'o sa curama i naleti na jednu malu, 2-3. srednje manja za glavu od mene, a ja 1. :D i kaže koliko je visoka, je l' manja od tebe za dvije glave, kaže Mume ko nargila visoka hahahahahhaha
Poslednja Izmena: Oktobar 16, 2017, 23:34:50 POSLE PODNE od Foux

Citat: Foux poslato Oktobar 16, 2017, 23:33:01 POSLE PODNE
kaže danas jedan imenjak od @Muma samo njega zovu Mume, listamo slike od jarana jednog, uzeli njegov fon i gledamo što se slikav'o sa curama i naleti na jednu malu, 2-3. srednje manja za glavu od mene, a ja 1. :D i kaže koliko je visoka, je l' manja od tebe za dvije glave, kaže Mume ko nargila visoka hahahahahhaha
HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAA tako sam i ja drugaricu zezao da je visoka ko nargila, kad mi je Å¡amar svintala uuuu

#A.J.

Citat: Muma poslato Oktobar 17, 2017, 00:55:32 PRE PODNE
HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAA tako sam i ja drugaricu zezao da je visoka ko nargila, kad mi je Å¡amar svintala uuuu
Ma ne valja nikog zezat, al' kad ovo reče hahahahahhaha, a kud se meni sralo hahahah, boli mene stomak i od sranja i od smijehaa hahahaha :D

Citat: Foux poslato Oktobar 17, 2017, 06:13:48 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Oktobar 17, 2017, 00:55:32 PRE PODNE
Ma ne valja nikog zezat, al' kad ovo reče hahahahahhaha, a kud se meni sralo hahahah, boli mene stomak i od sranja i od smijehaa hahahaha :D
Nemoj se ba gdje istovarit hahahahahah