â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Foux poslato Oktobar 10, 2017, 10:07:37 PRE PODNE
@Muma Kakav je avatar hahah :P
uuuuuu ćabaaa hahahaha

ja kad stavim cvike mogu biti Buba Corelli, i ja kad ubrzam pjesmu bogotac me ne bi mogao razumjeti kao i njega xd

#A.J.

Citat: Foux poslato Oktobar 10, 2017, 19:03:00 POSLE PODNE
pogledajte nove fragove ispod :D

3 & 4  :D :D :D
Nisam drkadžija ali Abela Danger jedna od boljih  :P

Ti foux bas hoces da te zabranim ovdje ?
Procitaj generalna pravila foruma, ovo je opomena, sledeci put sigurno dobijas ban na 2-4 dana.

#A.J.

Citat: Cadilab poslato Oktobar 10, 2017, 19:30:04 POSLE PODNE
Ti foux bas hoces da te zabranim ovdje ?
Procitaj generalna pravila foruma, ovo je opomena, sledeci put sigurno dobijas ban na 2-4 dana.
Auuu, dobro ako ti kažeš, evo obrisat' ću. :D :D

KLIK <- Bacite lajk i komentar ako vam nije sko'mr.

Citat: Slade poslato Oktobar 10, 2017, 19:35:15 POSLE PODNE
uh, iskreno, mogao si nekako vise stvari kad se hakira, a ne samo tornjevi, i tu si mogao barem stavit dinamicne ip, da kad se resetuje toranj nakon hakiranja promijeni se ip itd, nije tesko a zanimljivo
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg766775#msg766775 date=1507661634]
uh, iskreno, mogao si nekako vise stvari kad se hakira, a ne samo tornjevi, i tu si mogao barem stavit dinamicne ip, da kad se resetuje toranj nakon hakiranja promijeni se ip itd, nije tesko a zanimljivo

A lako je dodati, iskreno imo sam u planu kad sam krenuo radit mod da odradim sto nema ni na jednom prosjecnom RP serveru (Bus vozac i ti poslovi) pa sam odradio Hakera i Servisera, imo sam u planu da napravim i u textdrawima sve al jednostavno nemam vremena, prvo da se fino dovrši mod neophodan za igru pa ćemo dodatke lako dodavati :D

Citat: Slade poslato Oktobar 10, 2017, 23:20:06 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg766775#msg766775 date=1507661634]

A lako je dodati, iskreno imo sam u planu kad sam krenuo radit mod da odradim sto nema ni na jednom prosjecnom RP serveru (Bus vozac i ti poslovi) pa sam odradio Hakera i Servisera, imo sam u planu da napravim i u textdrawima sve al jednostavno nemam vremena, prvo da se fino dovrši mod neophodan za igru pa ćemo dodatke lako dodavati :D
ah bolje uradi odmah pa napravi prezentaciju da privuces, ovako kad napravis kao sto svako pravi, slabo ce neko igrati

ajde neko neku ideju da iskriptam, neam ideje jebene a dsdno mi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg766885#msg766885 date=1507671996]
Citat: Slade poslato Oktobar 10, 2017, 23:20:06 POSLE PODNE

ah bolje uradi odmah pa napravi prezentaciju da privuces, ovako kad napravis kao sto svako pravi, slabo ce neko igrati

ajde neko neku ideju da iskriptam, neam ideje jebene a dsdno mi
Na foru hakovanje kao u WD2 :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..