â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bašovski poslato Oktobar 03, 2017, 11:25:18 PRE PODNE
Ako je neko zainteresovan da bude admin, neka mi se javi inbox
@Muma aaaa provalio si me
ZaÅ¡to ne budeÅ¡ u trendu pa obijaviÅ¡ na FB  Potrebno 5 ownera 5 direktora i jedno 200 komata admina  :D

Citat: Foux poslato Oktobar 03, 2017, 10:05:57 PRE PODNE
Citat: Muma poslato Oktobar 03, 2017, 00:58:02 PRE PODNE
Citat: Foux poslato Oktobar 03, 2017, 00:20:11 PRE PODNE
Koliko bi vas smjelo postaviti svoju RL sliku ?

Ne znam zaÅ¡to neko ne bi smio, treba biti zadovoljan sa sobom ako normalno pričaÅ¡, normalno izgledaÅ¡, nemaÅ¡ nekih poteÅ¡koća npr vid, hod, ili organi srce i slično, a ljepota je najmanje bitna, oni koji samo gledaju ljepotu kod osobe imaju IQ manji od temperature zimi ili ti ga glupi su ko kurac... ja nisam neke ljepote ali nikad se nisam stidio izbaciti svoju sliku na instagram ili fb jer me boli kurac za tuÄ'e miÅ¡ljenje jer mnogima je važnije da čovjek bude dobar iznutra kao npr meni, džabe nekom ljepota kada je PRO (prosto retardirana osoba), tkd ne sramite se svog izgleda i zajebite Å¡ta drugi misle. :D
Ma boli i mene kurac kako k'o izgleda, imam ja tako par prijatelja, nisu baš neke ljepote, ali bmk stomak btw. nisam ni ja neka ljepota tako da se ne mogu porediti sa nekim, takodjer i mene zaboli misljenje drugih, kakav sam-takav sam. :) :D
Jel tako @Muma :D
Ma tako i ja, mene kad počne neko tako da pokuša spustiti ja ga uglavnom sjebem totalno onim što on protiv mene iznosi i zapjevam koji sam ja meni kralj. :D

EXPOSED! :D inače dobra pjesma, ubaci je na login/register. ;D

Citat: DaVisoN-TxD poslato Oktobar 03, 2017, 12:31:25 POSLE PODNE
ZaÅ¡to ne budeÅ¡ u trendu pa obijaviÅ¡ na FB  Potrebno 5 ownera 5 direktora i jedno 200 komata admina  :D
nazalost primoran na ovo
@Muma stavit cu :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Oktobar 03, 2017, 21:04:53 POSLE PODNE
ko lajka porast će mu kita za 15cm.

https://www.facebook.com/ContrabandRoleplay/photos/a.288642604896380.1073741827.287768688317105/350708272023146/?type=3&theater
sto lazes jebemu titu
narast ce vam kita za 20cm + cete dobit lamborghinija ispred kuce, a kljucevi ce vam se stvorit u dzepovima, ako je la sad me sahranite

Pozz
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Å ta ima momci?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Oj jebo te hljeb kad ne umrijo od smijeha, odgledajte do kraja hahahahha :D

https://www.youtube.com/watch?v=MbjE3pVf8Js