â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: z04k poslato Oktobar 01, 2017, 12:12:10 POSLE PODNE
svaka cast ako je od 0

Hvala, jeste, moji su sistemi od registracije pa do zadnjeg sistema, imao sam viÅ¡e puta plan da odustanem iz razloga Å¡to mi se otvarao server, sa mojim modom, a nije bio gotov, a i sam znam da mi ima joÅ¡ par mjeseci rada dok ga mognem otvoriti, ali eto malo po malo, sistem po sistem i bude gotovo  :)

Pozdrav :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Slade poslato Oktobar 01, 2017, 11:12:45 PRE PODNE
5 mjeseci skoro učestalog skriptanja, skoro zavrÅ¡en klasični mod od 0, cjelokupno dinamičan, svaki sistem se može full-kontrolisati ingame  ;D
Samo naprijed, tako sam i ja htio da kopiram Old School ili Balkan Express iz dosade dok nisam počeo Abyss ali to je već druga priča jer mod je stvarno mnogo unikatan i biti će još više kada se završi. :D

Svima odgovoreno u pdfu za pomoc u vezi skriptanja, uzivajte :3
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

http://neeonn.us/

Free ts3 srw by ja

nema pokeanja svaki sat, mozete promeniti banner i sve. uzivajte

Jel postoji mogucnost da se Intel n3350 overklokuje?
Gledam nesto po netu, i nasao sam Asus X541NC sa 2gb graficke + 4gb rama, i sa ovim sranje procesorom od 1.10ghz.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..