[FS]Organizacije i Poslovi

Započeo [BW]fitiLj., Avgust 17, 2010, 11:54:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako ovu skriptu koristi BaLkAn gAmErS posto ja pravim RolePlay mod pa vam dajem ovu skriptu!

//Organizacije FilterSkripta by [AdmTeam]_jovan
//radjeno oko 1 mesec sa stajanjem :D
//skripta je radjena sa namerom da se BaLkAn gAmErS^^ ujedini sa Cops`n`Robbers ili RolePlay-om kako god
//10 warna 0 errora
//ima 3090 linija
//u skripti ima 6 organizacija i 4 poslova necu menjati imena!
//Skripta ima i Drive Test
//NAPOMENA:Svaki put kada se restartuje server moracete opet uci u neku organizaciju!
//postoji jedan bug u Drive Test ako neko ode sa servera a nije zavrsio voznju neko drugi nemoze da je pokrene to probajte da prepravite! ja nisa uspeo :(
//uzivajte u skripti!

Organizacije i Poslovi

Policija:

/SAJ = (Specialne Atenticke Jedinice)Organizacija koja pomaze ljudima da bolje zive. Komande:/sajo /sajo1 /sajwanted /sajjail /sajunjail /sajhq /sajbenter /sajbexit /sajcmds i /sajc (saj chat)Baza u Los Santosu
/GM = (God Makers)Organizacija koja pomaze ljudima da bolje zive. Komande:/gmo /gmz /gmwanted /gmjail /gmunjail /gmhq /gmbenter /gmbexit /gmcmds i /gmc (God Makers chat)Baza u Las Venturasu
/FBI = (FBI)Organizacija koja pomaze ljudima da bolje zive. Komande:/fbio /fbiz /fbihq /fbiwanted /fbijail /fbiunjail /fbibenter /fbibexit i /fbc (fbiChat)Baza u San Fieru
/ARMY = (Vojska)Vojsaka u Las Venturasu koja nema komande samo se bori protiv terrorista!

Mafija:

/ZNIK = (ZNIK)Organizacija koja pljacka ljude i mesta kao sto su neke banke ili slicno.Komande:(/zrob1 /zrob2 /zrob3 /zkidnap /zunkidnap /zrob /zbenter /zbexit /zniko i /zniko1!!)Baza u Los Santosu
/NS = (No Smoking)Organizacija koja pljacka ljude i mesta kao sto su neke banke ili slicno.Komande:(/nsrob1 /nsrob2 /nsrob3 /nskidnap /nsunkidnap /nso /nsbenter /nsbexit /nsz i /nsrob!!)Baza u Las Venturasu
/CN = (Costa Nostra)Organizacija koja pljacka ljude i mesta kao sto su neke banke ili slicno.Komande:(/cnrob1 /cnrob2 /cnrob3 /cnkidnap /cnunkidnap /cno /cnz /cnbenter /cnbexit i /cnrob!!)Baza u San Fieru

Poslovi:

/pilot = (PILOT/Vozac aviona)Posao koji prevozi ljude avionom i zaradjuje pare(vonja 1k)!Komande: /pickups, /plocation, /pilothq i /pc(PILOT CHAT)
/medic = (MEDICINA/Bolinica)Posao za bolnicara koji pomaze ljudima u San Andreasu i zaradjue pare(1k)!Skinovi:/medic1 Komande: /heal /hospital
/bistro = (Konobar)Posao u Liberty City-u(Kafani) koja daje meni sa hranom.Komande:/givebeansoup[playerid], /givechili[playerid] i /bc (Bistro Chat)
/taxi = (TAXI)Posao TAXI-a u Los Santosu koji prevozi ljude.Komande:/Lvtaxihq, /ODHQ /pick-up, /location and /tc (Taxi Chat)

Sistem za mafiju!(Kada plajcka)
kada opljackate banku ili mesto kako god onda dobijate pare i wanted poene postoje 3 wanted poena i oni se oznacavaju bojom igraca
ako ste policija onda sa /sajjail /gmjail i /fbijail uhapsite igraca sa watedom i on ce automatski izgubiti boju wanteda i bice roze!

Ostale komande za civile!:/medics(trazite bolnicara/ljecnjaka)/taxis(trazite taxi ili bus)/pilots(trazite pilota)/beansup(trazite beansup)/chilli(trazite chilli)

DOWNLOAD:

SAMO CLICK
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2010, 12:13:21 POSLE PODNE od [AdmTeam]_jovan

E ovo je pravi opis,nego jel ovo za GF ili za mod od 0?
BTW Dobra FS

ja sam koristio za stunt posto sam ja teo praviti stunt/dm/rp
mada kako ti oces napravi meni je sve jedno :) ja sam kombinovao objekte u GM a kapije u FS a ti napravi bazu kakvu zelis mod za kombinaciju mi je bio x-stuntages posto sam teo imat server kao balkan express all in one

Correlli

zato sto sam se jako trudio da je napravim i zato sto je to jedina FS u mom serveru i jako mi je vazna posto je moja 1. od boljih skripti(po meni)(posto nisam bas neki skripter)

Correlli

Bez uvrede ali nitko ozbiljan neće koristiti skripte koja izbacuje upozorenja na kompajliranju.

ok ali sam pocetnik sa skriptanjem i neznam bas kako da uklonim te warninge :(

Onda nemoj ni objaviti.. Lijepo ti je Correlli rekao, nemoj objavljivat ako ima erore/warninge

Al inače.. Lijepo za početnika