Nargila

Započeo King2, Avgust 23, 2017, 19:55:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: anDro_ poslato Avgust 23, 2017, 23:23:53 POSLE PODNE
svaka cas', jes' ga odradio jarane, pra'o si ga odradio :P :D

Hvala burazere :D

Citat: Foux poslato Avgust 24, 2017, 09:50:11 PRE PODNE
Jebo te tegla ajvara i 500 baklava :D
@tema Pokidano brate :D

Hvala :D

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Avgust 24, 2017, 10:04:48 PRE PODNE
aj daj neki tutorijal kako Å¡ta :D
Stavke koje su ti potrebne:Tegla,Busilica(sa sto vecim borerom),Neko crijevo,Pistolj za ljepljenje plastike,Bilo kakva cijev(moze metalna ili kao sto sam koristio ja zelena vodovodna),i neka limenka(za cup).

Izrada:

1.Skines poklopac od tegle i napravis 2 rupe:1 rupa za cijev gdje stavljas cup a druga je za crijevo.

2.Poslje busenja ubacis potrebne elemente u rupu za cijev ubacis logy cijev a u rupu za crijevo ubacis crijevo.

3.Kada to uradis uzmes pistolj za ljepljenje plastike i to zaljepis pricekas par sekundi da se osusi ono topljeno sranje i tu si gotov.

4.Doslo je vrijeme za cup,uzmi bilo kakav cep po mogucnosti neki veci ili ako imas neki metalni tanjir koji ti nije potreban,uzmes to i probusis rupu toliko da mozes jedno od toga staviti na cijev,kad stavis to zaljepi ali nemoj puno jer vidis kod mene cup kako stoji.

5.Uzmi neku limenku Pepsi,Booster,Monster nebitno,i presjeci je manje od pola(ovo mozes nozem ili skalpelom nebitno).

6.Kada to uradis uzmes opet busilicu i napravis rupu ispod limenke na sredini tako da mozes da postavis cup na cijev.

7.I kad si sve to uradio,ostane ti jos bojenje i ostalo je FINISHED.

Nadam se da sam sve napisao kako treba ja jesam imao malih kompilacija busilica me je zezala opasno(stalno mi je osigurac ispadao),sad je sve stvar ukusa kako ce ko ofarbati ili posprejati svoju shishu...

Uzivajte :D

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Svaka cast, jebacka dekoracija :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Avgust 24, 2017, 15:37:21 POSLE PODNE
Svaka cast, jebacka dekoracija :D

Jordanke i tozla xD hvala :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Avgust 24, 2017, 15:53:25 POSLE PODNE
Dobra haha

Dimi sine ubise me pluca(u najavi rak xD),hvala :D
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER