eXpert Gaming RPG | Nova nada SA:MP scene!

Započeo Ryan Smith, Avgust 21, 2017, 18:17:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,
Kao vlasnik eXpert Gaming zajednice htio bih Vam predstaviti mod iste.
GameMode zajednice je izraÄ'en od same nule, te se na njemu radi dobrih, pa skoro dvije pune godine, naravno, ne aktivno.
Kao sto svi znamo u danasnje vrijeme radnje servera se odvijaju u gradu Los Santosu, da bih ucinio igru zanimljivom svu radnju sam premjestio u grad Las Venturas, sto je bilo poprilicno tesko iz razloga sto sam ja bio ujedno skripter i mapper te uz mene nije bilo nikog drugoga.
Server je RPG tipa igre ali sa tezim nacinom zarade, govorimo o pocetnom statsu Nivo 1 te $10.000
Ostanite do kraja i pogledajte sto smo to pripremili za ugodnu igru.

SISTEM REGISTRACIJE

Sistem registracije je vrlo jednostavan te poprilicno poznat svim SA:MP igracima.

SPAWN & RentACar

Spawn je smjesten preko puta policije sto je opet zanimljivo u odnosu da i serveri koji imaju radnju u Las Venturasu spawn postave kod Kino teatra uz autocestu.

Uz spawn se takodjer nalazi i RentACar motora sa kojima se mozete posluziti za pocetak igre

ORGANIZACIJE

Organizacije su raÄ'ene na staticko/dinamicni nacin.
Organizacije se kreiraju u skripti, dok se vozila kreiraju dinamicno InGame.
Lideri mogu preparkiravati vozila organizacije u bilokoje doba dana i noci.
Svaka organizacija ima odreÄ'en broj slotova za igrace:
- Drzavne organizacije: 25 slotova
- Mafije/bande: 15 slotova

Mafije/bande mogu saditi drogu, prodavati oruzije, igrati War sa drugim organizacijama (mafije/bande) te pljackati banku.

LA COSA NOSTRA

DRAGONS FAMILY

STREET RACERS

LAS VENTURAS GANG

VAGOS FAMILY

OSTALE SLIKE SA SERVERA

BANKA

OPCINA

ELKOR

MC DONALD'S

KONZUM

AUTOSALON

MOTOSALON

MEHANICARSKA GARAZA

POGREBNIK

SISTEM POGREBNIKA

SKLADISTAR

AUTOSKOLA

SISTEM TERITORIJA

Server je putem drustvene mreze Facebook podrzalo preko 50 igraca, trenutna brojka online igraca: 0
IP Servera: 178.33.54.30:4048
Pružamo niske cijene uz vrhunski kvalitet usluge

Pročitaj pravila, imaš 24h da postaviš temu po pravilima ili lock.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Mozete lockati odma. Domene nema niti ce je biti u skorije vrijeme jer su me vec dva hosta zajebala za nju..
Hvala na razumijevanju i hvala sto se ne smije reklamirati server na kojem sam radio ko konj.
Pružamo niske cijene uz vrhunski kvalitet usluge

Citat: Ryan Smith poslato Avgust 21, 2017, 18:30:36 POSLE PODNE
Mozete lockati odma. Domene nema niti ce je biti u skorije vrijeme jer su me vec dva hosta zajebala za nju..
Hvala na razumijevanju i hvala sto se ne smije reklamirati server na kojem sam radio ko konj.
Hvala tebi što ti fino čitaš pravila pa sve fino tako postaviš temu, kupiš domenu i to, hvala od srca.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci