[PUBG SA:MP Edition]

Započeo .PING, Avgust 17, 2017, 14:31:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zelim da pokrenem nesto novo na Balkanu a to je PUBG samo SA:MP Edition sve isto samo picis SA:MP pa ne znam dali vrijedi uloziti neki trud tu i novac ! usput like stranicu : https://www.facebook.com/PUBG-SAMP-Balkan-1116074738492040/ hehe

Na balkanu ne vjerujem,imao sam istu ideju.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Uradio sam ja to ali izgubio vreme, objaviću u ponedeljak

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Ma kakvi, u PUBG lika mozes pogodit sa 2 kilometra u sampu ne moze logicno (mozda snajp, al samo snajp), u pubg ima puuuno vise oruzja, scopeova, itema, mogao bi nesto slicno uradit pubgu, ali ne bi dobro proslo..

Citat: anDro_ poslato Avgust 17, 2017, 16:18:54 POSLE PODNE
Ma kakvi, u PUBG lika mozes pogodit sa 2 kilometra u sampu ne moze logicno (mozda snajp, al samo snajp), u pubg ima puuuno vise oruzja, scopeova, itema, mogao bi nesto slicno uradit pubgu, ali ne bi dobro proslo..

Zašto ne bi dobro prošlo, ako imaš maštu na konju si. Ja sam iskopirao sve šta sam mogao, ali eto, džaba truda..

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

bas tako,iskoristi mastu,evo npr. ja bi to uradio na engl jeziku i eto igraca,tesko na balkanu da to uspije ali vec engl moze proci

Ja ideje imam lude ali ne toliko jakog skriptera inace da imam skriptera koji ima urodjen pawno u krvi napravio bih bolje od pravog PUBG-a hahah :D

Nece to na balkanu proc brt :P  Engleski je i eto, planirao sam i ja neki RP Eng al razmisljam se :P
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 18, 2017, 15:01:23 POSLE PODNE
Nece to na balkanu proc brt :P  Engleski je i eto, planirao sam i ja neki RP Eng al razmisljam se :P
Ma kakav ti, otvoriš udju balkanci, ne znaju se register.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Avgust 18, 2017, 15:18:58 POSLE PODNE
Nek ne znaju bolje za mene, radije cu imati 20 engleza kao igraci nego 50 pozicionera
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 18, 2017, 15:24:28 POSLE PODNE
Nek ne znaju bolje za mene, radije cu imati 20 engleza kao igraci nego 50 pozicionera

tako je, imas moj going ako ne zaboravim hahaha
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: Deko poslato Avgust 19, 2017, 15:34:25 POSLE PODNE
Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 18, 2017, 15:24:28 POSLE PODNE

tako je, imas moj going ako ne zaboravim hahaha
hahahhahahaahha
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ljudi nije to niÅ¡ta teÅ¡ko sve se može kada se hoće  RP,RPG,DM i ostala sranja mogu da uspiju na Balkanu kada imaÅ¡ ekipu dobre mappere dobre skriptere ali nažalost ja nisam toliko popularan da dovedem bogove PWN-a i Map Editora  :D Ali ako bog da polako krećem ozbiljnije naÅ¡ao sam skriptere i mappere koji znaju dovoljno da odrade za početak poslje možda doÄ'e i neki bolji mapper/skripter

I ja sam razmisljao o tome pre par dana,ako napravis imas punu podrsku od mene  ;D

Citat: Noki poslato Septembar 01, 2017, 12:38:34 POSLE PODNE
I ja sam razmisljao o tome pre par dana,ako napravis imas punu podrsku od mene  ;D
Hvala Noki :)