Problem prilikom spawn-a

Započeo Danculovic2000, Avgust 17, 2017, 07:02:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Mod od nule
Detaljan opis problema: Ovako, prilikom kompajlovanja nema ni jednog error-a niti warnninga, u konzoli servera je sve normalno prilikom startovanja i rada servera. Problem je u tome što kada se loginujem na svoj nalog, i kada trebam da se spawnujem, spawnuje me na farmi za koje mislim da su koordinate 0,0,0, i u CJ skinu, tojest u skinu ID 0. Probao sam da vidim da nije problem sa streamerom ali nije, takodje mi se ne setuje ni level koji bi trebao automatski da bude očitan iz fajla igrača...
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Crashdetect ce ti reci sta je problem.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Stavio sam crashdetect ali ne znam kako da vidim njegova očitavanja.

Pa meni skripta ne crash-uje, lepo sam gore objasnio šta se dešava..

case DIALOG_LOGIN:
        {
            if ( !response ) return Kick ( playerid );
            if( response )
            {
                if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pSifra])
                {
                    INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
                    GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][pNovac]);
                      TextDrawShowForPlayer(playerid, BankTD[playerid]);
               TextDrawShowForPlayer(playerid, ZlatoTD[playerid]);
               MestoSpawna(playerid);
               SetPlayerSkin(playerid,PlayerInfo[playerid][pSkin]);
               SetPlayerScore(playerid,PlayerInfo[playerid][pNivo]);
               SetSpawnInfo(playerid, 0, PlayerInfo[playerid][pSkin], 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0);
               SpawnPlayer(playerid);
              }
                else
                {
                    SPD(playerid, DIALOG_LOGIN, DSI,"Login",""S_PLAVA"_____________________________________\n\n"BELA"Uneli ste pogresnu sifru.\n\nPorbajte ponovo.\n\nNew Balkan RolePlay.\n\n"S_PLAVA"_____________________________________","Login","Quit");
                }
                return 1;
            }
        }

Pa pogledaj malo pre nego sto napises nesto.
Valjda znas sta radi funckija SetSpawnInfo???
http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetSpawnInfo

Znam, tu postavljaš informacije o spawnu igrača, skin, gun, i tako. Ali ja skin, koordinate i ostalo vučem preko druge funkcije...SetSpawnInfo i SpawnPlayer sam stavio da bih odmah posle dialoga bio spawnovan, i to je radilo sad ne znam zašto neće...

Nece ti jer si u SetSpawnInfo postavio da su ti X Y i Z kordinate 0 i on onda vuce iz te funkcije jer verovatno ima prednost.
[pawn]SetSpawnInfo(playerid, 0, PlayerInfo[playerid][pSkin], X, Y, Z, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0);[/pawn]

Džabe opet isto, možda je bolje da ostavim da se situacija malo ohladi, mada znam da to niÅ¡ta ne pomaže.  :'(

Daj mi tu tvoju funkciju MestoSpawna

stock MestoSpawna(playerid)
{
   if(PlayerInfo[playerid][pSpawn] == 0) // Spawn - Hotel
   {
       SetPlayerPos(playerid,346.1380,-1483.8875,71.0377);
   }
   else if(PlayerInfo[playerid][pSpawn] == 1) // Spawn - Kuca
   {
       new k = PlayerInfo[playerid][pKuca];
      SetPlayerInterior(playerid,KucaInfo[k][kIntID]);
      SetPlayerPos(playerid,KucaInfo[k][kIzlaz][0],KucaInfo[k][kIzlaz][1],KucaInfo[k][kIzlaz][2]);
      SetPlayerVirtualWorld(playerid,KucaInfo[k][kVirtualWorld]);
   }
   return 1;
}

Probaj da umesto cele te funkcije odradis samo setplayerpos na neku poziciju. Ako ti se igrac spawna tu onda ti je problem u toj funkciji.