[WIP] Flox TV - Online platforma za gledanje filmova i serija

Započeo MEDO, Avgust 16, 2017, 12:49:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

FLOX-TV

Pozdrav svima, doÅ¡lo je vrijeme da ispunim svoje obećanje koje sam dao prije 20tak dana.Danas ću vam prezentirati dizajn Flox-Tv stranice.Neki od vas su pročitali u proÅ¡loj temi, no za one koji nisu, stara FLOX stranica je prodata sa svim filmovima i serijama koji su bili na njoj.

TakoÄ'er, kao i proÅ¡li put dizajn nisam ja radio nego sam ga kupio sa ThemeForesta(jedan dio envato marketa).Backend dio stranice joÅ¡ nije gotov, niti želim da se žurim s tim.Ne želim da imam problema kao i sa proÅ¡lim skriptama koje su bile dosta neorganizirane i koje su odraÄ'ene sa dosta greÅ¡aka.Tako da tačan datum kad će stranica ići online ne znam.

TakoÄ'er kroz koji mijesec ću pokuÅ¡ati naći par ljudi koji su spremni raditi za odreÄ'enu svotu novca i dodavati filmove/serije na stranicu.

I to je to što se tiče stranice, ostatak možete vidjeti na slikama ispod.

**OVO JE SAMO HTML PRIKAZ STRANICE BEZ IKAKVOG DRUGOG KODA I SVAKI DIO MOŽDA NEĆE BITI UKLJUČEN U FINALNU VERZIJU.**

Klik na sliku za veću

Poslednja Izmena: Avgust 16, 2017, 12:51:49 POSLE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Srećno,izgleda odlično.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!