Extreme Ball | Full version v1.0

Započeo LoOdaK, Avgust 16, 2017, 00:56:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz svima

Evo izašla je i naša igra,ništa specijalno (real shit)

Igricu možete skinuti ovdje --> https://electronic-code.itch.io/extreme-ball

Takodje tu je i naš video -----> https://www.youtube.com/watch?v=RgkVB6O9-Ok
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

jesam li jedini kojem na 32bit ne ocitava fino menu pozadinu i font kao i lopticu na 2 i 3 level
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Avgust 16, 2017, 01:06:48 PRE PODNE
jesam li jedini kojem na 32bit ne ocitava fino menu pozadinu i font kao i lopticu na 2 i 3 level
Možes objasniti kakav problem? Sliku poslati? Koju rezoluciju imaš?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Avgust 16, 2017, 01:08:04 PRE PODNE

Majne greska,ma nije nista do igre stavio sam je sve u full,neg je problem do moje grafe to sam sad ustanovio,da ona cs 1.6 i samp pokrece u 100 fps i normalno a ovakve igre ne pokrece bas najbolje jer sam sad bio skinuo Ravenfield beta 5 i ista situacija tako da je do mne ne do igre ugl sve super i popravio si ono sto je u Alpha bilo grozota
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Avgust 16, 2017, 01:29:24 PRE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Avgust 16, 2017, 01:08:04 PRE PODNE

Majne greska,ma nije nista do igre stavio sam je sve u full,neg je problem do moje grafe to sam sad ustanovio,da ona cs 1.6 i samp pokrece u 100 fps i normalno a ovakve igre ne pokrece bas najbolje jer sam sad bio skinuo Ravenfield beta 5 i ista situacija tako da je do mne ne do igre ugl sve super i popravio si ono sto je u Alpha bilo grozota
Ok,hvala,ako pronadješ bilo kakav bug,prijavi.Hvala na komentaru :D

Ja zabranio iskakujuce prozore, odo je isprobat. xD
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2017, 01:41:18 PRE PODNE od SejnurHD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 16, 2017, 01:39:53 PRE PODNE
Koliko se ovo mora cekati dok se skine? Ja stisnem lepo na download, jok nista mi se ne prikaze.
vidi u cosku desnom da ti nije blokiralo iskocni prozor ako jest dozvoli ga onda udju u mega.nz i skini ne treba barem kod mene 2 sec

GAME OVER

Citat: SejnurHD poslato Avgust 16, 2017, 01:39:53 PRE PODNE
Koliko se ovo mora cekati dok se skine? Ja stisnem lepo na download, jok nista mi se ne prikaze.
Jel koristiš Google Chrome? Provjeri da li ti blokira pop up,ako da,dozvoli pop up i ponovo stisni download i trebalo bi te odvesti na Mega sajt.

Skinulo se, verujem da je zanimljiva igrica, posto je alpha bila zanimljiva ( bar meni ).
Onda ovo mora da bude neko kidanje. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@LoOdaK 2 i 3 level ti nema lopticu chekiraj problem

GAME OVER

Citat: King2 poslato Avgust 16, 2017, 01:56:38 PRE PODNE
@LoOdaK 2 i 3 level ti nema lopticu chekiraj problem
Upravo sam provjerio i kod mene radi sve normalno.Koji sistem koristiš 32bit ili 64bit? Probaj exit igricu pa ponovo pokušati.

Meni sve radi super :/
Odlicna igrica
Jedan prijedlog,ubacite opciju da mozemo gasiti ovu muziku u pozadini jer ja trenutno slusam Mileta Kitica i ona muzika isto pjeva :p
Da li cete praviti jos levela?

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Avgust 16, 2017, 02:02:32 PRE PODNE
Meni sve radi super :/
Odlicna igrica
Jedan prijedlog,ubacite opciju da mozemo gasiti ovu muziku u pozadini jer ja trenutno slusam Mileta Kitica i ona muzika isto pjeva :p
Da li cete praviti jos levela?
Uzet ćemo u obzir to.Hvala na komentaru.Razmislit ćemo još.