Mala slova - velika slova

Započeo Łuk@, Avgust 15, 2017, 16:24:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Nisam imao ideje, te sam 'nabubao' jedan kod, koji mi je jedini pao na pamet, ali ni on ne radi, jest da je kod glup ko kurac, ali to mi je jedino palo na pamet, ima neko neku drugu ideju ?
Dio skripte:
[pawn]         strreplace(sadrzaj, "a", "A");
         strreplace(sadrzaj, "b", "B");
         strreplace(sadrzaj, "c", "C");
         strreplace(sadrzaj, "č", "C");
         strreplace(sadrzaj, "ć", "C");
         strreplace(sadrzaj, "d", "D");
         strreplace(sadrzaj, "dž", "DZ");
         strreplace(sadrzaj, "Ä'", "DJ");
         strreplace(sadrzaj, "e", "E");
         strreplace(sadrzaj, "f", "F");
         strreplace(sadrzaj, "g", "G");
         strreplace(sadrzaj, "h", "H");
         strreplace(sadrzaj, "i", "I");
         strreplace(sadrzaj, "j", "J");
         strreplace(sadrzaj, "k", "K");
         strreplace(sadrzaj, "l", "L");
         strreplace(sadrzaj, "lj", "LJ");
         strreplace(sadrzaj, "m", "M");
         strreplace(sadrzaj, "n", "N");
         strreplace(sadrzaj, "nj", "NJ");
         strreplace(sadrzaj, "o", "O");
         strreplace(sadrzaj, "p", "P");
         strreplace(sadrzaj, "r", "R");
         strreplace(sadrzaj, "s", "S");
         strreplace(sadrzaj, "Å¡", "S");
         strreplace(sadrzaj, "t", "T");
         strreplace(sadrzaj, "u", "U");
         strreplace(sadrzaj, "v", "V");
         strreplace(sadrzaj, "z", "Z");
         strreplace(sadrzaj, "ž", "Z");[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2017, 16:10:49 POSLE PODNE od MEDO
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

I Å¡ta bi ti sad sa time ?
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Avgust 15, 2017, 17:51:20 POSLE PODNE
Ima u prethodnoj temi, koristim FONT 1 na tdu, a zelim da mi slova budu velika, ako ne kontas ovako
td je font 1
on kuca /smsad tekst, i pojavi se u tdu malim slovima a hocu da budu velika, a nikako ne mogu da pretvorim u velika, sta god da napise da budu velika slova

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=113806.msg751894#msg751894 date=1502814795]
Ima u prethodnoj temi, koristim FONT 1 na tdu, a zelim da mi slova budu velika, ako ne kontas ovako
td je font 1
on kuca /smsad tekst, i pojavi se u tdu malim slovima a hocu da budu velika, a nikako ne mogu da pretvorim u velika, sta god da napise da budu velika slova

Jesi li pokušao da ih pretvoriš u velika, ili izmjeniš font ? Ako ti je to pitanje "glupo", dali TD koristiš kao global ili playerid ?
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Avgust 15, 2017, 18:47:48 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=113806.msg751894#msg751894 date=1502814795]
td je font 1

Jesi li pokušao da ih pretvoriš u velika, ili izmjeniš font ? Ako ti je to pitanje "glupo", dali TD koristiš kao global ili playerid ?
Pa fazon je u tome sto mi je cijeli td u font 1, pa ne zelim da menjam u font 2, koristim globalni

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=113806.msg751897#msg751897 date=1502815759]
Citat: Bolex_ poslato Avgust 15, 2017, 18:47:48 POSLE PODNE
td je font 1

Pa fazon je u tome sto mi je cijeli td u font 1, pa ne zelim da menjam u font 2, koristim globalni

Upravo u tome ne vidim smisao da ga zadrzavaš na fontu 1. Ili jednostavo postavi font 2 ili izbrisi sami TextDrawFont i izmjeni tekst po volji. Isto tako prebaci TD u (playerid), mozda nesto ispadne.