Balkan Boys Community

Započeo 1337, Avgust 11, 2017, 23:56:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan svima,danas bih vas zelio obavjestiti da se jedan od jacih RPG server na kojim se RP-a vraca.Trenutno se radi na tome da se vrati stara ekipa.Sada bih vam zelio predstaviti mod koji ce se nalaziti na serveru te par sistema te glavnih rp lokacija...

High Command
Skripter: Joel
Vlasnici: Joel & Crippler
Dizajner: Daniel

FURNITURE SYSTEM:
Naime o cemu se radi ? Furniture Sistem je sistem koji za kreiranje enterijera vase kuce.Kada kupite kucu sobe,hodnik te ostale stvari vezane za kucu bit ce prazni.Kroz furniture vi imate prednost kreiranje svog enterijera.Kako bih pokrenuli furniture koristite komandu /furniture kroz koju dobijate razne opcije (buy,edit,remove,place).

SERVER FAKCIJE:
Da li su vam dojadili serveri tipa gdje se dobijaju lideri i gdje je stalno dm ? Imamo pravo rijesenja za vas,pridruzite se Balkan Boys i samo osnujte svoju organizaciju/fakciju.Posto nam je inbox prepun poruka tipa: "Kako da otvorim fakciju ?,Kako da pridruzim fakciji".Odgovor je jednostavan,dodjite ispred huda nekog ganga,a ako vas zanima kako napraviti fakciju ? Registrujete se na forumu www.balkanboys.net/index.php,pronadjete temu "Predstavljanje RolePlaya" te tu stavite ime vase fakcije admin team ce vam odobriti.Te je vas cilj da redovno objavljujete slike vaseg RolePlaya da bih dobili official status.

GOVREMENT FAKCIJE:
Pored toga sto sami mozete napraviti fakciju/organizaciju,ili se pridruziti nekoj.Imate govrement fakcije/organizacije,to su organizacije tipa "Los Angeles Police Department,"Los Angeles News" i slicno.Kako bih usli u jednu od ovih fakcija udjite na forumu te se aplicirajte po formularu koja zahtjeva odredjena fakcija/organizacija.Te tako postanite dio iste.

GLAVNE RP LOKACIJE:

NESTO ZA KRAJ:
INFORMACIJE O SERVERU
SAMP IP: 145.239.38.10:7807

#A.J.

Glupo je ime Balkan Boys, bez uvrede, ništa loše ne mislim, samo previše dobro mi izgleda, pravo RP stvari, stavite neko kul ime, ostalo sve top.
@tema Sretno. :)

Citat: Foux poslato Avgust 12, 2017, 14:24:45 POSLE PODNE
Glupo je ime Balkan Boys, bez uvrede, ništa loše ne mislim, samo previše dobro mi izgleda, pravo RP stvari, stavite neko kul ime, ostalo sve top.
@tema Sretno. :)
Hvala na komentaru,ali zasto Balkan Boys.Zato jer taj server poznaje mnogo igraca koji su bil prije a prije je bilo dnevno 15-20 samo iz tog razloga.A inace imam mnogo kreativnih imena,LP. :)

Jedne od glavnih lokacija sto se tice rpanja,te sami spawn

SPAWN

GLAVNE RP LOKACIJE

Te jos mnogo brojni lokacija,koje ce te sami otrkriti

Hvala...
Posjetite nas veceras na openu 20:00h.

#A.J.

Dobre su mape, samo čini mi se da nisu vaše i znam koji je možda mod u pitanju.
@tema Sretno brate.

Citat: Foux poslato Avgust 17, 2017, 09:16:28 PRE PODNE
Dobre su mape, samo čini mi se da nisu vaše i znam koji je možda mod u pitanju.
@tema Sretno brate.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Momci,ubacen je novi mod.Posjetite nas veceras u 20h na otvaranju foruma. (balkanboys.net)

Te sutra na openu servera.
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2017, 19:36:32 POSLE PODNE od [BB] #crippler.

Cini mi se da je ovo dobro. Sretno. :D

Jeste jos zivi?  ;D

Naravno,mozes mi se obratit PM ako te nesto zanima :)

Balkan Boys nije ime za RP server to je vise za RPG :D
Stavi na primer nesto kao Vinewood RolePlay  City of Light RolePlay City of nesto na stavis uglavno ili nesto mocno samo da je RP a ne vako Balkan Boys :P
Potreban vam je graficki dizajner?
DESIGN SHOP: https://discord.gg/kRMEt5khRW

FACEBOOK     YOUTUBE

Ovako,projekat se nastavlja.

@Amerikanac vec sam napomenuo server i nece biti tipa CoA vec RPG ali da se rpa ako me razumijes.

Uskoro vise informacija.