[POMOC]Tuning garaza!

Započeo Rotcod, Avgust 15, 2010, 21:32:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Rec je o tome da zelim napraviti tuning garazu...Dobio sam ideju od vise clanova da uradim ovako napravim neku kucicu i kad udjem u nju portam se u glavnu tuning garazu i iztuniram i vratim se na isto mesto da li je to moguce napraviti i kako?(Evo da ponovim ja sad napravim onako neku kucicu tu udjes i napises /tuniraj i ono te port u glavnu tuning garazu i ti istuniras i vratis se)

Unapred hvala!
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2010, 17:21:51 POSLE PODNE od galeb

To uopce nije testko napraviti  :P znaci samo editaj ovo sto sam napravio

http://pastebin.com/b2HwNhzn

I jos moras samo dodati "GameTextForPlayer" Ako neznas reci i objasniti cu ti

Mozes se portat, al moras znat koorde garaze + moras naprAviti novi dialog. Jos si novi, pa kreni na nest lakse, jel to neophodno da bude u bas toj garazi? Napravi da kad upises /tune da te na tom mjestu tunira, jer neznam da ces nac koorde garaze. Mislim da se nemoze pisat dok si u garazi, tak da neznam kak ces /save. ZzZzzz

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Avgust 15, 2010, 22:00:30 POSLE PODNE
Mozes se portat, al moras znat koorde garaze + moras naprAviti novi dialog. Jos si novi, pa kreni na nest lakse, jel to neophodno da bude u bas toj garazi? Napravi da kad upises /tune da te na tom mjestu tunira, jer neznam da ces nac koorde garaze. Mislim da se nemoze pisat dok si u garazi, tak da neznam kak ces /save. ZzZzzz

Sta je tesko uzeti kordinate od tuning garaze? i netreba mu dialog uopce nego samo gametextforplayer i sve stima

if (strcmp(cmdtext, "/tuniraj", true)==0)
{
if (PlayerToPoint(3.0, playerid,XXX.XXX,XXX.XXX,XXX.XXX))
{
    SetPlayerInterior(playerid,0);
SetPlayerPos(playerid,XXX.XXX,XXX.XXX,XXX.XXX);
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, " Kada Zavrsite tuniranje kucajte /vratise da bi ste se vratili.");
}
else return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Niste na poziciji za tuning.");
}
if (strcmp(cmdtext, "/vratise", true)==0)
{
if (PlayerToPoint(3.0, playerid,XXX.XXX,XXX.XXX,XXX.XXX))
{
    SetPlayerInterior(playerid,0);
SetPlayerPos(playerid,XXX.XXX,XXX.XXX,XXX.XXX);
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, "Uspjesno ste se vratili .");
}
else return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Niste na pozicija sa koje se mozete vratiti.");
}

Od cega kordinate idu sta ide u prvi red iksova sta u oonaj drugi red i sta u treci i sta u cetvrti

ZicMortal

Oces napravit tuning garazu a neznas sta su koordinate  :-\

znam ali neznam koji gde dodju kordinati kad se nalazim u toj pravoj garazi a koji da se vratim u moju napravljenu