Master of RolePlay

Započeo TONY x, Avgust 08, 2017, 21:45:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime GameModa:Master of RolePlay

Vrsta GameModa:RP

Jedinstvenost GameModa:Udji pa vidi

Jezik GameModa:Hrvatski/Balkanian

Sistemi GameModa:Burza rada,Burza za nekrentine;welcome,activity i info text,login/reg, rent i buy house system,biznisi,poslovi i zakljucavanje vozila i jos mnoga toga

Izvorni GameMod:Mod je od 0

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi:Nema ih //mali je gm

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi:Dini

Druge stvari:Mod je 0 takodje mod nije zavrsen i pravljen je oko 2013

Server na kojem je GameMode bio korišten:Mislim da Master of RolePlay nikad nije otvoren

Slike:Nema ih ali dole imate video

Video:Na kanalu cak imate uputstva kako se pravi ovaj ne zavrsen mod evo link: https://www.youtube.com/channel/UCVgakwSaiopNmvDmFx99s9A

Napravio Gamemode::Luka Matkic(Skripter Balkan Nation zajednice(danas zatvorene))

Editovao Gamemode::Nista nije izmenjeno

Credits:Luka Matkic(Skripter Balkan Nation zajednice(danas zatvorene))

Download Link: https://www.sendspace.com/file/4aqtqp

P.S opet kazem skripta nije zavrsena je i napravljena je 2013 a skripter je cak i dozvolio da ne stavim njegove creditse jel je prestao sa skriptanje i sampom...naravno stavio sam
Poslednja Izmena: Avgust 10, 2017, 16:56:50 POSLE PODNE od Amain

Lijepo.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Lepoo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Druze,uploadaj slike sa moda,a ne snimke na kojima prikazujes samu skriptu u pawnu :)

Definitivno jedan od boljih modova za pocetnike, 10/10.

Mod mi je mnogo pomogao inc novi sam u svijetu skriptanja  :D
I'm a b̽Í"o̽Í"s̽Í"s̽Í"

Citat: .:Mahir:. poslato Avgust 09, 2017, 10:02:08 PRE PODNE
Mod mi je mnogo pomogao inc novi sam u svijetu skriptanja  :D
Skripter je inace imao zelju da pomogne puno ljudi na svaki red po remark(//) i cak snjimao klipove po 2h da nakraju nikad nebi otvorio ni master of RP niti jedan od naj modova na balkanu balkannation:los santos...prodao se sampu cak daje i da se izmene creditsi kao da mod nije njegov...

luka je otvorio server u selu sa ovim modom , ali pod drugim imenom jbg nije bilo igraca

Citat: mliksi poslato Avgust 09, 2017, 12:18:00 POSLE PODNE
luka je otvorio server u selu sa ovim modom , ali pod drugim imenom jbg nije bilo igraca
Nije sa ovim modom vec sa Balkan Nation Country RolePlay poseban je mod ali opet slicni sistemi,BN:CRP je bio u 4 sela, a ovaj u 1 ali opet kazem jesu slicni modovi