Error u pawnu

Započeo Luka111333, Avgust 07, 2017, 08:21:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BE v3.3.0
Detaljan opis problema:Pise mi da je u redu koji ne vidim zadnji red mi je 83882
Dio skripte:[pawn]C:\Users\Galardo\Desktop\BMHP\gamemodes\bmhp.pwn(63883) : warning 203: symbol is never used: "SnowObject1"
C:\Users\Galardo\Desktop\BMHP\gamemodes\bmhp.pwn(63883) : warning 203: symbol is never used: "SnowObject2"
C:\Users\Galardo\Desktop\BMHP\gamemodes\bmhp.pwn(63883) : warning 203: symbol is never used: "SnowObjects"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
[/pawn]

3 Warnings.

ERROR LINE:63883
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Nije error nego warning, nisi upotrebio te varijable

To imas definisano ali nisi nigdje iskoristio,jednostavno izbrisi i ponovo kompajlaj mod

Samo izbrisi to ili iskoristi zasta ti trebaju i svejedno skripta moze da se pokrene sa warninzima ali je lepse za oko da ih nema ako ti ne trebaju obrisi ih i to nisu citiram "Errori"

Ocigledno koristis Balkan Exclusiv mod.. On ima snow mod koje se definise da li je upaljen ili iskljucen.. Ti si stavio 0 da bude iskljucen.. Sto znaci da ti snowobjecti ne trebaju.. Jendostavno ih izbrisi, ali nece ti smetati nista igri, ako ih izbrises onda ne zaboravi da ih dodas kada ukljucis snow mod ako ga uopste budis ukljucivao.. Ja bih to stavio pod // da bi se podsetio :D