Najbolja igra ikada

Započeo Solid, Avgust 03, 2017, 21:53:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Koja je po vama najbolja igra ikada? TakoÄ'er bi bilo lijepo i kada bi napisali zbog čega.
Za mene je to The Witcher 3: Wild Hunt. Igra je možda grafički najljepša igra današnjice, priča je vrhunska, ima 36 različitih završetaka, a igra može trajati i do 300 sati.

Vi? Koja je vama najbolja igra?  :)

Counter Strike 1.6 jer jednostavno, ovu igru sam igrao kao mali, sa nekih 8-9 godina, normalno da graficki nije bas nesto, ali je veoma zanimljiva, ako imas dobru ekipu.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Mafia 2, San Andreas, Modern Warfare serijali, ima tu jos..

Citat: SejnurHD poslato Avgust 03, 2017, 22:03:27 POSLE PODNE
Counter Strike 1.6 jer jednostavno, ovu igru sam igrao kao mali, sa nekih 8-9 godina, normalno da graficki nije bas nesto, ali je veoma zanimljiva, ako imas dobru ekipu.
Grafika je za to vrijeme bila vrh :). A i grafika je po meni najmanje bitan dio igre, zbog nje su danas drugi elementi igara često zanemareni.

Citat: anDro_ poslato Avgust 03, 2017, 22:06:26 POSLE PODNE
San Andreas je stvarno bio vrh za to vrijeme. Nijedna joj igra nije bila ravna.  ;)

#A.J.

Citat: Tzar poslato Avgust 03, 2017, 22:23:11 POSLE PODNE
Citat: SejnurHD poslato Avgust 03, 2017, 22:03:27 POSLE PODNE
Grafika je za to vrijeme bila vrh :). A i grafika je po meni najmanje bitan dio igre, zbog nje su danas drugi elementi igara često zanemareni.

San Andreas je stvarno bio vrh za to vrijeme. Nijedna joj igra nije bila ravna.  ;)
Da, tačno, SA će ostati legendadna igra ikada napravljena. :)

Need for Speed Most Wanted
Nema tu sta, prica za ovakvu igricu je vrhunska, grafika za to vreme odlicna

GTA: San Andreas

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: \nLucius poslato Avgust 03, 2017, 22:42:10 POSLE PODNE
Need for Speed Most Wanted
Nema tu sta, prica za ovakvu igricu je vrhunska, grafika za to vreme odlicna
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Ja bih takoÄ'er dodao na svoju listu najboljih igara Fallout serijal, Mount & Blade, Doom, The Walking Dead i Half Life

#A.J.

Uu da, NFS: MW 2005, Å¡ta sam je puta obrnuo.. Takodjer spada u legendarne igre, pogotovo sa grafikom za to vrijeme. :D

Što se tiče Nfsa ja sam najviše igrao NFS Hot Pursuit 2 iz 2002 godine, pa onda Underground 2. Legendarne igre.

#A.J.

Citat: Tzar poslato Avgust 04, 2017, 09:51:53 PRE PODNE
Što se tiče Nfsa ja sam najviše igrao NFS Hot Pursuit 2 iz 2002 godine, pa onda Underground 2. Legendarne igre.
E da ima HP2, to sam zaboravio, ja sam je igrao, ali nisam u to vrijeme znao kako Å¡ta prelazit. :D

Isto NFS: Underground 2.. skoro zaplacem kad se sjetim, samira mi.

Citat: Tzar poslato Avgust 04, 2017, 09:51:53 PRE PODNE
Morrowind takoÄ'er legendarna igra. Zadrhtim kad čujem ovaj theme song:

#A.J.

Citat: anDro_ poslato Avgust 04, 2017, 09:58:06 PRE PODNE
Isto NFS: Underground 2.. skoro zaplacem kad se sjetim, samira mi.
Hahaha, stvarno, u budućnosti će GTA V biti isto kao nama sad GTA: SA ili neki novije NFS igre..
Kao npr. ova NFS igra će u 2030 biti kao nama sad NFS: MW 2005..
https://www.youtube.com/watch?v=K-5EdHZ0hBs