kako praviti org na dm serveru

Započeo mario_kumanovac, Avgust 20, 2009, 15:53:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

kako bi mogao praviti org ili bande na dm serveru kao sto na pr na ch je russ ili neka druga
pomoc hvala unapred

Kopiraj ovo u potpis ako mrzis cheatere!

Scripting status:

PittBull Stunt: 5%

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

turker_kc

Citat: Gunjac poslato Avgust 20, 2009, 16:18:09 POSLE PODNE
isto kao i na RPG

Ma da jesi ti pr0 skripter gunjac siguran ??

Ovisi u kojem modu radis...

ako radis sa GF onda imas tutorijal, ako ne radis onda ovisno o kojem GMu treba gang system

Citat: turker_kc poslato Avgust 20, 2009, 16:43:30 POSLE PODNE
Citat: Gunjac poslato Avgust 20, 2009, 16:18:09 POSLE PODNE
isto kao i na RPG

Ma da jesi ti pr0 skripter gunjac siguran ??

Ovisi u kojem modu radis...

ako radis sa GF onda imas tutorijal, ako ne radis onda ovisno o kojem GMu treba gang system

trebam tut za penls onaj sta nije editovan bez gangove onaj sta je

Scripting status:

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

zerocoolos

Chrome

sve to vi radite sa YSIem treba 4-5 linija; naravno trebalo bi komande prilagodit da samo ta grupa moze ali evo npr. u 1200 linija ja sam strpao => house sistem, biz sistem, racing sistem, car ownership(ini save/load od YSIa), login, register i mislim jos nesto.. a to moram napomenit da radis ingame kucu, biz, race, car(to sam dodao)... eto.. steta sta nema YSI-based GM-a...

Citat: zerocoolos poslato Avgust 20, 2009, 17:03:58 POSLE PODNE
samo kopiraj iz gf moda gang sistem...

jeli mislis kopirati bande ?

Scripting status:

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

zerocoolos

Citat: Chrome poslato Avgust 20, 2009, 17:46:43 POSLE PODNE
sve to vi radite sa YSIem treba 4-5 linija; naravno trebalo bi komande prilagodit da samo ta grupa moze ali evo npr. u 1200 linija ja sam strpao => house sistem, biz sistem, racing sistem, car ownership(ini save/load od YSIa), login, register i mislim jos nesto.. a to moram napomenit da radis ingame kucu, biz, race, car(to sam dodao)... eto.. steta sta nema YSI-based GM-a...

ysi jeste dobar... a što se tiče sve se to može u 1200 linija kad radis sve u ini fileovima i bez ysi-a... premda si u pravu sa ysi barem ono što sam čitao da se isplati raditi jer i zauzece memorije smanjiš i manje je posla, možda i probam proučit malo ysi pa budem to vidio i sam u praksi...

de pomognete ako ocete i mozete molim vas

Scripting status:

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

rekli su ti ...
ili gangsistem kopirati iz GF ili YSI

procitaj gore ...

Chrome

Citat: zerocoolos poslato Avgust 20, 2009, 21:42:20 POSLE PODNE
Citat: Chrome poslato Avgust 20, 2009, 17:46:43 POSLE PODNE

ysi jeste dobar... a što se tiče sve se to može u 1200 linija kad radis sve u ini fileovima i bez ysi-a... premda si u pravu sa ysi barem ono što sam čitao da se isplati raditi jer i zauzece memorije smanjiš i manje je posla, možda i probam proučit malo ysi pa budem to vidio i sam u praksi...

da ga ubis ne mozes u 1200 linija, zasto? player backend je vec napravljen; ti samo dodas sta oces da se lodira i sta se spremi.. drugo: House i biznis dodas sa jednom funkcijom u komandama; 3. race je isto dinamican pa isto ti trebaju max. 5 komande; iako ako radis statican mozes napravit da se u x intervalu sve samo slozi i pokrene  :)
Preporucam ti da procitas na Wiki-u imas posebnu sekciju YSI gdje imas skoro sve sisteme opisane samo par ih nema; btw kada dodes ako ces ici tako radit; do citanje ini file-a kontaktiraj me da ti posaljem macro sta sam napravio da olaksa posao na samo 1 liniju koda po lodiranju varijable  ;)
Opsiran je puno pa ce ti trebat dok skuzis neko vrijeme... Takoder ako oces da ti max bude u YSIu moras od pocetka GM pravit jer inace nema smisla  ;) ... i da zaboravih; umjesto organizacija imas GRUPE ; jedna komanda za kreiranje; posto je sve sinkronizirano u YSI-u imas odmah funkciju za napravit za samo odredenu grupu tj. neces trebat bezvezne checkove  ;)

zerocoolos

već sam malo proučavao YSI i stvarno mogu reći samo predobra stvar :) zasad cu samo neke stvari sa YSI radit u GM-u  thumbsup

ako još nekoga zanima url wiki-a za YSI je: http://wiki.sa-mp.com/wiki/YSI:Main_Page

Chrome

I da jos nesto; trebao mi Whrilpool hash pa sam ga integrirao u njihov sistem sta ja nadasve lagano i svi mozete svoje sta ocete stavljat  ;)
eto stavite ovaj file: http://rapidshare.com/files/269672778/YSI_player.own u "include/YSI/player" folder... i onda u skripti #define PP_WP i onda ce login/register sistem koristiti Whirlpool hash sistem.. btw. trebate plugin koji mozete naci ovdje: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=89418.msg674385#msg674385.. Ne trebate nista dodavati jer sam vec dodao sta je trebalo; znaci samo dodati plugin i gotovo  ;) (jedino ako vam treba za nesto drugo  :P)

de ako ocete molim vas pomognete mi
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2009, 13:48:49 POSLE PODNE od zerocoolos

Scripting status:

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!