Pomoc blu skrin

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Avgust 02, 2017, 14:14:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Trrebam pomoc, sad dok nemam nista instalirano od Pawna na komp-u sve normala radi a kada instaliram neki mod ili pocnem neka svoja govna pravit, malo malo i rokne blue screen, zna neko to riješit i ako srokam sistem oće se opravit?
-propo-

Obično je do hardvera ili drivera(ne mora značiti da je u tvom slučaju),tako da probaj update sve drivere
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: LoOdaK poslato Avgust 02, 2017, 17:26:40 POSLE PODNE
Obično je do hardvera ili drivera(ne mora značiti da je u tvom slučaju),tako da probaj update sve drivere

Ma nisu drajveri ba apdejto sam, ja mislim da mi je rikno hard disk
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Avgust 02, 2017, 21:57:51 POSLE PODNE
Ma nisu drajveri ba apdejto sam, ja mislim da mi je rikno hard disk
Probaj drugi hard,probaj oboriti sistem
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Novog diska nemam sistem mi mrsko radit imal drugi neki nacin xd
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Avgust 04, 2017, 14:01:12 POSLE PODNE
Novog diska nemam sistem mi mrsko radit imal drugi neki nacin xd
Virusi znaju proizvesti ovaj problem.Vidi imaš li virusa.

imam ja ranč trojanskih konjeva, prodajem ih
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Avgust 04, 2017, 16:20:44 POSLE PODNE
imam ja ranč trojanskih konjeva, prodajem ih
ÄŒuo sam da se dosta more zaradit,obori sistem,najbolji nacin