Zauzimanje Sistem

Započeo Borko, Jul 28, 2017, 19:55:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UnderPoint
Detaljan opis problema: Pa ovako, danas sam ubacio sistem zauzimanja na svoj server, evo link: "http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=103903.0", i sad dobro sve lepo radi i ja onda idem na serveru /napravizonu. Napravim sve, sve lepo radi i tjt. Ali, kada restartujem server sve teritorije se obrišu. Ne znam zbog čega se to dešava jer se zone sačuvaju u scriptfiles folderu odmah kad se naprave... Možda je zbog toga jer imam kućni server. Ima li ovde ikakvog spasa? Hvala u napred.
Dio skripte: https://pastebin.com/raw/nDTH2STR (nadam se da je ovo dovoljno, jer ne bih sve postavljao jer ima oko 2000 linija)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Jul 29, 2017, 17:16:25 POSLE PODNE od MEDO

Posalji enum tih zona ucitavanje funkciju i cuvanje. Takodje deo koji ide u ongamemodeinit za ucitavanje.

Evo deo na OnGameModeInit:

for(new b = 0; b < sizeof(GZ); b++)
	{
		new gFile[35];
		format(gFile, 50, "zone/Zona_%d.ini" ,b);
		if(fexist(gFile))
		{
	  		INI_ParseFile(gFile, "UcitajZonu", .bExtra = true, .extra = b);

A evo enum zona:

enum gzone
{
	Float:mX,
	Float:mY,
	Float:vX,
	Float:vY,
	zonaTeam,
	gPreuzeto,
	gGlavna,
	Float:gPickupx,
	Float:gPickupy,
	Float:gPickupz,
};

@Tosic ãƒ,,

Tek sad vidim zauzimanje sistem,  a ja svoj bezveze radio 7h :'(

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jul 29, 2017, 10:01:09 PRE PODNE
Bolje je kad uradis nesto svoje

-Delic Enadin
-15
-11/7

- HTML
- PAWNO Scripring
- JAVA SCRIPT

U redu nemojte sad raspravljati sad o tome ovde, ja samo tražim pomoć za ovaj sistem :)

Pa kad ucitas podatke na ongamemodeinit, moras da kreiras zone, da onda budu vidljive, da im postavis boju, da kreiras pickup da kreiras label itd.

Citat: BlankScript poslato Jul 29, 2017, 10:52:27 PRE PODNE
Pa kad ucitas podatke na ongamemodeinit, moras da kreiras zone, da onda budu vidljive, da im postavis boju, da kreiras pickup da kreiras label itd.

Pa brate ja sam sve kreirao, i pickup i sve, boje i vidljive su, sve radi ali kad restartujem server ne učitavaju se u opšte teritorije ali ostanu u scriptfiles folderu "zone".

Pa kad restartujes server i ponovo ga pokrenes on prodje preko celog amx fajla i uradi ono sto si ti kreirao u pawn fajlu i samo to ucita ti ako nemas GangZoneCreate i GangZoneShowForAll nece da ti napravi zone.
Jednom recju ako imas sistem kuca i kad ucitas na OnGameModeInit, vrv imas CreateDynamicPickup i Create3DTextLabel, tako moras i za zone GangZoneCreate pa GangZoneShowForAll

Citat: Bašovski poslato Jul 29, 2017, 10:01:09 PRE PODNE
Normalno

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: BlankScript poslato Jul 29, 2017, 11:25:23 PRE PODNE
Pa kad restartujes server i ponovo ga pokrenes on prodje preko celog amx fajla i uradi ono sto si ti kreirao u pawn fajlu i samo to ucita ti ako nemas GangZoneCreate i GangZoneShowForAll nece da ti napravi zone.
Jednom recju ako imas sistem kuca i kad ucitas na OnGameModeInit, vrv imas CreateDynamicPickup i Create3DTextLabel, tako moras i za zone GangZoneCreate pa GangZoneShowForAll

Imam GangZoneShowForAll, GangZoneCreate i GangZoneFlashForAll. I nije verovatno do mene već do onog lika koji je pravio sistem, ja sam sve lepo ubacio, a koliko vidim i drugi koji su ubacivali ovaj sistem i oni su imali isti ovakav problem.

Posalji funkciju za ocitavanje zona i cuvanje. Takodje ovo je iz extazy moda?

Legendo de ti probaj pokrenit tvoj samp-server.exe preko run as administrator i sve to uradi, ovi komentari "si dobar" i to ne ser'te kad je men radilo :)
-propo-

Imas li spremanje zone pod OnGameModeExit
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 29, 2017, 12:27:00 POSLE PODNE
Posalji funkciju za ocitavanje zona i cuvanje. Takodje ovo je iz extazy moda?

@Tosic ãƒ,,
Nije iz Extazy moda, ovo je iz Zara Gaming, a poslao sam ti već funkcije za očitavanje i za čuvanje.

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Jul 29, 2017, 14:40:09 POSLE PODNE
Legendo de ti probaj pokrenit tvoj samp-server.exe preko run as administrator i sve to uradi, ovi komentari "si dobar" i to ne ser'te kad je men radilo :)

@NapaćeniBošnjo
Oj legendo, ti si izgleda pogrešio post :D

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Jul 29, 2017, 15:57:29 POSLE PODNE
Imas li spremanje zone pod OnGameModeExit

@няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ,
Nema spremanje zone na OnGameModeExit, možda i zbog toga ne radi... Da isto stavim na OnGameModeExit kao i na OnGameModeInit?